Temizlik öncesi ve sonrası (resimli)

Aa hayatta inanmam her bayanin icinde bi hamaratlik vardirbelki buraya takilarak icindeki o hamarat bayani cikarirsin ha ne dersin
Yok valla elimden geldiği kadar yapıyorum
Mesela fırını iyi temizleyemem belde yağları iyi temizlemedim geri kalanı eşim iyice temizledi kalanı
Çocukla ben is yapamiyorum durmuyor

Yok valla elimden geldiği kadar yapıyorum
Mesela fırını iyi temizleyemem belde yağları iyi temizlemedim geri kalanı eşim iyice temizledi kalanı
Çocukla ben is yapamiyorum durmuyor
Belki bize katilirsan motive ola bilirsin canim

Curly merhaba,ilk sayfadaki fotolar daha 2 gun oncesine kadar goruluyoken simdi gozukmuyo sebebi nedir acaba?
Merhaba

Resimleri eklediğiniz siteden resimler silinmis olabilir. Resimleri Kadinlar Kulubu uzerinden eklerseniz bu tur durumlarla karsilasmazsiniz.

Merhaba

Resimleri eklediğiniz siteden resimler silinmis olabilir. Resimleri Kadinlar Kulubu uzerinden eklerseniz bu tur durumlarla karsilasmazsiniz.
İlginiz icin tesekkur ederim.ama yanlis hatirlamiyosam fotolari kk uzerinden eklemistim link olarak degil.
Kusura bakmayin tekrar baktim bi tek benim eklediklerim silinmis.demek ki link olarak eklemisim

Ay aylar oldu gelmedim

Süper bir yarışma bu benn de katilcammmmmmmm

Çarşamba yeni kategori mi açıklanacak

Ayyyy hadi bakalım
Ay aylar oldu gelmedim

Süper bir yarışma bu benn de katilcammmmmmmm

Çarşamba yeni kategori mi açıklanacak

Ayyyy hadi bakalım
Yesaaaa bacim nerelerdesin
Gel bak yarismamiz burda
Aksama tezgahlar yarisiyor

Aynen gördüm canım ya hatta anka gösterdi sağolsun

Oy bile kullandım.

Ben de katılıcam.ama yarın ne fotosu yollicam.onu tam anlamadım

Evin herhangi bir yeri oluyor mu yoksa sen banyo mutfak düzen vs vs diyor musun

P
Aynen gördüm canım ya hatta anka gösterdi sağolsun

Oy bile kullandım.

Ben de katılıcam.ama yarın ne fotosu yollicam.onu tam anlamadım

Evin herhangi bir yeri oluyor mu yoksa sen banyo mutfak düzen vs vs diyor musun
Aslinda kategorilerimiz var.ama yine de bi yeri temizlerken oncesi sonrasini cekip bana ata bilirsin.ben kategoriye uygun secip kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…