- 1 Kasım 2019
- 6.161
- 22.485
- 348
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Allah sana guc kuvvet versin.Cok basilmamişsa uzerine faras supurgeyle cikiyor basilmişsa hafifce kazimak gerek Allahtan oyun hamuru kadar inatci degil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sana guc kuvvet versin.Cok basilmamişsa uzerine faras supurgeyle cikiyor basilmişsa hafifce kazimak gerek Allahtan oyun hamuru kadar inatci degil![]()
Sagolasin abla Allahtan yarin pazartesi oglanlar gidince bi suru isim varAllah sana guc kuvvet versin.![]()
Yok valla elimden geldiği kadar yapıyorumAa hayatta inanmam her bayanin icinde bi hamaratlik vardirbelki buraya takilarak icindeki o hamarat bayani cikarirsin ha ne dersin
![]()
Yok valla elimden geldiği kadar yapıyorum
Mesela fırını iyi temizleyemem belde yağları iyi temizlemedim geri kalanı eşim iyice temizledi kalanı
Çocukla ben is yapamiyorum durmuyor
MerhabaCurly merhaba,ilk sayfadaki fotolar daha 2 gun oncesine kadar goruluyoken simdi gozukmuyo sebebi nedir acaba?
İlginiz icin tesekkur ederim.ama yanlis hatirlamiyosam fotolari kk uzerinden eklemistim link olarak degil.Merhaba
Resimleri eklediğiniz siteden resimler silinmis olabilir. Resimleri Kadinlar Kulubu uzerinden eklerseniz bu tur durumlarla karsilasmazsiniz.
Ay aylar oldu gelmedim
Süper bir yarışma bu benn de katilcammmmmmmm
Çarşamba yeni kategori mi açıklanacak
Ayyyy hadi bakalım
Yesaaaa bacim nerelerdesinAy aylar oldu gelmedim
Süper bir yarışma bu benn de katilcammmmmmmm
Çarşamba yeni kategori mi açıklanacak
Ayyyy hadi bakalım
Yesaaaa bacim nerelerdesin
Gel bak yarismamiz burda
Aksama tezgahlar yarisiyorAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
![]()
Aslinda kategorilerimiz var.ama yine de bi yeri temizlerken oncesi sonrasini cekip bana ata bilirsin.ben kategoriye uygun secip kullanirimAynen gördüm canım ya hatta anka gösterdi sağolsun
Oy bile kullandım.
Ben de katılıcam.ama yarın ne fotosu yollicam.onu tam anlamadım
Evin herhangi bir yeri oluyor mu yoksa sen banyo mutfak düzen vs vs diyor musun
P
Aslinda kategorilerimiz var.ama yine de bi yeri temizlerken oncesi sonrasini cekip bana ata bilirsin.ben kategoriye uygun secip kullanirim![]()