- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Ellerine saglik canim miss gibi olmusEvet kızlar bu da benim oturma odam malum kırkım çıkana kadar burda yatıyoruzBirTutamMutluluk20
Aynen canım 1 saattir yatıyor ama kuş uykusu sanki
Yaaaa çok güzsek olmuş zararı olmasın makinaya
Valla kuzu ben yillardir yilda 2-3 kere kafama estikce yaparim cok Sukur bi problem olmadi simdiye kadarYaaaa çok güzsek olmuş zararı olmasın makinaya
Anladım cnm benim de bulaşık makinam bozuldu heralde ya akşam çalıştırdım suyunu deterjan ını almış mutfağa gittim ışığı yanmıyor baktım ama çalışmıyor bugün tamirci çağıracak inşallah bişey yokturValla kuzu ben yillardir yilda 2-3 kere kafama estikce yaparim cok Sukur bi problem olmadi simdiye kadar
Daha sık yapanlar da var
Bu evde kesin erkek çocuk var.
1 tane kiz cocuk vardi ozamanlar simdi 2 kiz var ,Bu evde kesin erkek çocuk var.
Allah bagislasin kiz erkek fark etmiyo:)bizim kiz da 5 erkege bedel:)))1 tane kiz cocuk vardi ozamanlar simdi 2 kiz var ,
aynen oyle iki kardes el ele verip evi aglatiyolar resmenAllah bagislasin kiz erkek fark etmiyo:)bizim kiz da 5 erkege bedel:)))
Bende de o zamanlar 1 taneydi simdi 4 tane:))) bizim evin vahim durumu zaten fotolarda belli:))aynen oyle iki kardes el ele verip evi aglatiyolar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?