- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Hani gerisi nerde:)geriside yarın :
Gerisinide bu akşam paylasıyom bari dağinik halini çekmemişim heryerinHani gerisi nerde:)
Varsin havada olsn canm Rabbim keske bi tane banada verse de herseylerin havada olmasina raziyimBekleriz canım.ooo cocuk olmadan benimde yerinden oynamazdi esyalar şimdi herşey havada
benım gıbı 4,5 sene sonra oldu kızım.ne zorluklarla.allah sana ve steye herkese nasıp etsın tekrardan banada ınsallahVarsin havada olsn canm Rabbim keske bi tane banada verse de herseylerin havada olmasina raziyim
Amin arkadaşım agzina saglik inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahbenım gıbı 4,5 sene sonra oldu kızım.ne zorluklarla.allah sana ve steye herkese nasıp etsın tekrardan banada ınsallah
Ben varım buaksam tüm evi paylasırım kısmetsekimse yok mu?
Bekleriz canımBen varım buaksam tüm evi paylasırım kısmetseevde yoktumda esım savas cıkarmıs olabılır kızımla
Kardeşimin dogumgününden yeni geldim sabah artık.ama bu halını görünce yürek dayanmaz vallaBekleriz canım
Acilisi sen yap devamini getiririz bizhaydi kızlar yok mu öncesi sonrası
paylaşın da gözümüz gönlümüz açılsınnnnnnn
Acilisi sen yap devamini getiririz biz
Bir önceki sayfada var benim alıntı yaptığınız mesajdan bir önceki :)
Bu aralar telden foto atmak da çok zorlanıyorum dosya boyutu büyük diyor çoğu zaman ya .yoksa en sevdiğim topic en gaza getiren topic burasıBen bugün evi çekiyim de ayy utanırım :)
Var ama telden bu aralar foto yüklemek işkence gibi hsngl foto yü seçsem dosya boyutu buyük diyor bende vazgeçiyorumhaydi kızlar yok mu öncesi sonrası
paylaşın da gözümüz gönlümüz açılsınnnnnnn
Çektiğiniz fotoyu screenshot yapıp o fotoyu yuklerseniz hiçbir sıkıntıyla karşılaşılmıyorVar ama telden bu aralar foto yüklemek işkence gibi hsngl foto yü seçsem dosya boyutu buyük diyor bende vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?