• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik öncesi ve sonrası (resimli)

He valla.. dağılıyorsa temizliyoruz :KK59: artık işe gireli huyum suyum değişti, takmıyorumda dağınık gören olur ayıplar diye. Napayım orta yerimden çatlayayım mı yetişemiyorum işte. :KK48: yapayalnızım ve yetişemiyorum haliyle.
İlk fırsatta fotoğraflıycam inan. evimin bi sürü sıkıntısı var yerleşemedim tam mutfağıma. burda da bahsetmiştim ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cetvelciler-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/

Biraz zamanımı alcak temizlemek bikaç güne, ya da haftaya kadar sürer kesin :oops::KK45:
okudum canim:KK19:skma kendini ben de o yollardan gectim insan evliigin ilk zamanlarinda her sey dort dortluk olsun istiyo ama napalim ALLAH baska dert vermesin:110:
Güzel konuymuş, aslında dağınık ve toparlı hallerini görüyoruz. Ben de koyayım bi ara, hem temizlik için bahanem olur
bekleriz canim:KK5:

Eveet benim evin gecen günkü hali:eek:
Salonun oncesi
:KK17:
2015-07-15_11.37.58.webp
Sonrası :KK49:
2015-07-15_11.38.58.webp
Bu da mutfağın oncesi sonrası :KK49:
2015-07-15_11.41.17.webp
ama olmuyor boyle siz de foto ekleyin yoooosam bi tek bizim ev mi boyle dagiliyo:confused:

yaw o kadar düzenleme yapıyom ediyom öncesi oluyor, sonrasını çekemeden yine dağılıyor :mad: bende koymak istiyorum fotolar elimde önceler var ama istiyorumki sonrasıda olsun beraber ekleyeyim. bazende sonrası oluyor foto elimde, öncesi yok odanın :KK70: bayram öncesi zaten yine nanay evim. inşallah toparlarım.

yaw o kadar düzenleme yapıyom ediyom öncesi oluyor, sonrasını çekemeden yine dağılıyor :mad: bende koymak istiyorum fotolar elimde önceler var ama istiyorumki sonrasıda olsun beraber ekleyeyim. bazende sonrası oluyor foto elimde, öncesi yok odanın :KK70: bayram öncesi zaten yine nanay evim. inşallah toparlarım.
aynen valla ben de sonrasini zor ekliyorum ben topluyorum ardimdan kizim dagitiyo:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok şükür mutfağım beyaz eşyalarına kavuştu :KK68: ama halen düzene giremedim. her eşyayı alıp öbür yana onu ordan alıp bu tarafa yapıyorum. yerleşemedim 1 yıl olcak evleneli ama halen aynı :KK45:
Mutfak için sebzelik çok baktım ama sebzelik bizi kesmedi, gittim portatif dolap aldım ona bile zor sığdım halen ıvır zıvır dışta kaldı. Neyse artık olduğu kadar. Halen istediğim şekilde değil ama en azından toparlandı ortam. Aylarca o dağınıklığın içinde kaldım ben neler neler çektim. Psikolojimi bile bozmuştu dağınıklık :KK34:
İstediğim bi kaç ufak tefek detaylar var ilk fırsatta uygulucam.. Mesela perdeye bi fon düşünüyorum. hani böle kareli örtüler oluyor, onlardan fon yaptırcam ama sadece en üste fırfırlı bişey.. Aynı kumaştan masaya runner. yine aynı kumaştan mutfak sebzeliği niyetine aldığım dolabın camlarına da yapıştırcam. içi dağınık görünüyor cam olunca kapakları :KK51:

Düzenli olan fotoğrafları çekerken bile etrafta ıvır zıvır varmış farketmemişim :KK23: Neyse, bende bi gün düzenli düzenli şık şıkırdım terrrrtemiz bir eve sahip olcam biliyorum. Hem çalış hem ev hanımı ol, anca bu kaadar.
IMG_3328.webp
IMG_3329.webp
IMG_3330.webp
IMG_3457.webp
IMG_3458.webp
IMG_3459.webp
IMG_3460.webp
IMG_3455.webp
IMG_3456.webp

Çok şükür mutfağım beyaz eşyalarına kavuştu :KK68: ama halen düzene giremedim. her eşyayı alıp öbür yana onu ordan alıp bu tarafa yapıyorum. yerleşemedim 1 yıl olcak evleneli ama halen aynı :KK45:
Mutfak için sebzelik çok baktım ama sebzelik bizi kesmedi, gittim portatif dolap aldım ona bile zor sığdım halen ıvır zıvır dışta kaldı. Neyse artık olduğu kadar. Halen istediğim şekilde değil ama en azından toparlandı ortam. Aylarca o dağınıklığın içinde kaldım ben neler neler çektim. Psikolojimi bile bozmuştu dağınıklık :KK34:
İstediğim bi kaç ufak tefek detaylar var ilk fırsatta uygulucam.. Mesela perdeye bi fon düşünüyorum. hani böle kareli örtüler oluyor, onlardan fon yaptırcam ama sadece en üste fırfırlı bişey.. Aynı kumaştan masaya runner. yine aynı kumaştan mutfak sebzeliği niyetine aldığım dolabın camlarına da yapıştırcam. içi dağınık görünüyor cam olunca kapakları :KK51:

Düzenli olan fotoğrafları çekerken bile etrafta ıvır zıvır varmış farketmemişim :KK23: Neyse, bende bi gün düzenli düzenli şık şıkırdım terrrrtemiz bir eve sahip olcam biliyorum. Hem çalış hem ev hanımı ol, anca bu kaadar.
Eki Görüntüle 1587309 Eki Görüntüle 1587310 Eki Görüntüle 1587311 Eki Görüntüle 1587312 Eki Görüntüle 1587313 Eki Görüntüle 1587314 Eki Görüntüle 1587315 Eki Görüntüle 1587316 Eki Görüntüle 1587317
ay daha ne olsun ya ben bayildim cok guzel canim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:gule gule oturun insallah:KK73::KK73:

Eki Görüntüle 1587309 Eki Görüntüle 1587310 Eki Görüntüle 1587311 Eki Görüntüle 1587312 Eki Görüntüle 1587313 Eki Görüntüle 1587314 Eki Görüntüle 1587315 Eki Görüntüle 1587316 Eki Görüntüle 1587317
Süper olmuş mutfağın canım.

yaaa ne kadar şahane bir konu bu :) bilseydim sabah ben de düzensiz halini çekerdim, şu an bitti mutfağım, neyse aklımda bulunsun ben de paylaşacağım en kısa zamanda:)

epeydir takipteyim süper işler başarıyorsunuz valla ellerinize sağlık foto çekmeyi unutmasaydım ben de koyardım gözümde büyüyen işleri başardım bugün çok mutluyum :)

Back
X