- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
yok azeriBak sen fistigaEşiniz Türk mü?
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok azeriBak sen fistigaEşiniz Türk mü?
![]()
yaparim bensagolasin canim
gel yat kiz senden kiymetli mibenim kiz birakirsa tabi
annem gecen gun kenarinda oturmus yatagin kaldirdi kadini kalk sen kocamansin kirarsin yatagimi diyo
bi de turkce konusuyo cadi
azerice ogretemiyoruz
![]()
yok azeribizim sulaleyi birak etrafimizda bile turk yok ama gel gor ki tvden ogrenmis azerice hic bi sey anlamiyo
biz de onla turkce konusuyoruz mecbur
okula baslinca cok zor olucak ama
![]()
bana cekmis dicemAman yerim ben onu cok zeki masallah![]()
bana cekmis dicemsaka bi tarafa biz de kardesimle oyleydik hala daha bazi laflar var ki azerice anlamini bilemedigimizde kendi aramizda turkce soyleriz
![]()
tesekkur ederim canimNe güzel bi topik açmıssın canım ya, motive oldum valla işteyim şimdi ama çıkıp eve gidip bi güzel silip süpüresim geldi
en kısa zamanda ekleyeceğimtesekkur ederim canimfoto da bekleriz o zaman
![]()
ohh mis gibi olmuş her yer.Ay size foto eklicem diye yemeyi nereme yedim bilemedim ya
Oncesi 20. Sayfada
Hem dagatiriz hem toplariz evelallah
Eki Görüntüle 1519474
Eki Görüntüle 1519475
Makineyi daha calistirmamistim
bekliyorum canim fotolariben de akşam temizliğinden sonra atayım bari:) ama neden durmuş temizlik işleri? kimse paylaşmıyor?
oyle valla ablaAbooooowwwwww kızzzz azerinnnn yaaa hep böyle oluyorr kalabalık olunca temizlen miş fotoları da gördüm harika olmuş ellerine saglık bacım..,,
tesekkur ederim balimohh mis gibi olmuş her yer.
misafirin de işin de hakkından geliyorsun canım.:)
güzel mutfak
tesekkur ederimgüzel mutfak
kimsenin evi muze gibi durmuyorrdu herhalde canim keske dursa amaAy şuan çok mutluyumBi tek kendi evimi böyle sanıyordum! inanılmaz içim rahatladı. elbet toparlanınca mis oluyor ama çalışan bayanım günlerdir çok huzursuzum evim dağınık pis diye. üstelik süpürgem bozuldu serviste
hepten nanay oldu evimmm.. minicik süüpürge ile hiç misss gibi olmuyo. Bende öncesi sonrası yapcam ilk fırsatta
![]()
He valla.. dağılıyorsa temizliyoruzkimsenin evi muze gibi durmuyorrdu herhalde canim keske dursa ama
annem bazen ekleme oyle daginik fotolar rezil etme kendini millet seni pis sanacak diyoama ben seviyorum ya
kimse dort dortluk degil ben bu fotolarla birisine moral oluyosam ne mutlu bana
sonucta dagiliyosa temizliyoruz da oyle pis birakmiyoruz dimi
senden de fotolar bekleriz![]()