• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik öncesi ve sonrası (resimli)

yaparim ben:KK53:sagolasin canim:KK60:
gel yat kiz senden kiymetli mi:KK60:benim kiz birakirsa tabi:KK70:annem gecen gun kenarinda oturmus yatagin kaldirdi kadini kalk sen kocamansin kirarsin yatagimi diyo:KK70::KK70::KK70::KK70:bi de turkce konusuyo cadi:KK53:azerice ogretemiyoruz:KK70::KK70:

ee haklı yaniii ya kırılırsa :)))

ben de akşam temizliğinden sonra atayım bari:) ama neden durmuş temizlik işleri? kimse paylaşmıyor?
bekliyorum canim fotolari:KK54:yok temizlik durmadi tam gaz devam:KK66:bi kac sayfa oncede var fotolar:KK66:
Abooooowwwwww kızzzz azerinnnn yaaa hep böyle oluyorr kalabalık olunca temizlen miş fotoları da gördüm harika olmuş ellerine saglık bacım..,,
oyle valla abla:eek::eek::eek::eek:
ohh mis gibi olmuş her yer.
misafirin de işin de hakkından geliyorsun canım.:)
tesekkur ederim balim:KK19:

02oNMZ.png
güzel mutfak

Ay şuan çok mutluyum :KK6::-):-) Bi tek kendi evimi böyle sanıyordum! inanılmaz içim rahatladı. elbet toparlanınca mis oluyor ama çalışan bayanım günlerdir çok huzursuzum evim dağınık pis diye. üstelik süpürgem bozuldu serviste :KK61: hepten nanay oldu evimmm.. minicik süüpürge ile hiç misss gibi olmuyo. Bende öncesi sonrası yapcam ilk fırsatta :KK9::KK9::KK9:

Ay şuan çok mutluyum :KK6::-):-) Bi tek kendi evimi böyle sanıyordum! inanılmaz içim rahatladı. elbet toparlanınca mis oluyor ama çalışan bayanım günlerdir çok huzursuzum evim dağınık pis diye. üstelik süpürgem bozuldu serviste :KK61: hepten nanay oldu evimmm.. minicik süüpürge ile hiç misss gibi olmuyo. Bende öncesi sonrası yapcam ilk fırsatta :KK9::KK9::KK9:
kimsenin evi muze gibi durmuyorrdu herhalde canim keske dursa ama:KK53:
annem bazen ekleme oyle daginik fotolar rezil etme kendini millet seni pis sanacak diyo:KK70::pama ben seviyorum ya:KK45::KK45:kimse dort dortluk degil ben bu fotolarla birisine moral oluyosam ne mutlu bana:KK54:sonucta dagiliyosa temizliyoruz da oyle pis birakmiyoruz dimi:KK53::KK53::KK53:
senden de fotolar bekleriz:KK66:

kimsenin evi muze gibi durmuyorrdu herhalde canim keske dursa ama:KK53:
annem bazen ekleme oyle daginik fotolar rezil etme kendini millet seni pis sanacak diyo:KK70::pama ben seviyorum ya:KK45::KK45:kimse dort dortluk degil ben bu fotolarla birisine moral oluyosam ne mutlu bana:KK54:sonucta dagiliyosa temizliyoruz da oyle pis birakmiyoruz dimi:KK53::KK53::KK53:
senden de fotolar bekleriz:KK66:
He valla.. dağılıyorsa temizliyoruz :KK59: artık işe gireli huyum suyum değişti, takmıyorumda dağınık gören olur ayıplar diye. Napayım orta yerimden çatlayayım mı yetişemiyorum işte. :KK48: yapayalnızım ve yetişemiyorum haliyle.
İlk fırsatta fotoğraflıycam inan. evimin bi sürü sıkıntısı var yerleşemedim tam mutfağıma. burda da bahsetmiştim ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cetvelciler-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/

Biraz zamanımı alcak temizlemek bikaç güne, ya da haftaya kadar sürer kesin :oops::KK45:

Back
X