Temizlik mi dediniz?? (hassas olan bakmasın +16)

:1shok::1shok: böğğğğkkkk ne kadar pismiş yaaa kimbilir orda yaşayan ya kolera olmuştur yada her türlü pisliğie bağışıklık kazanmıştır:kızgın:

ılk ıkı resımden baska bısey yok klozet nerde cıkmadı bende

yanı o ocagı ve tencerelerı gorunce ıcım kalktı,
orda bı ınsan yasıyor olamaz heralde
canım alıntı yapıp resım lınklerını adres cubuguna yerlestırırsen gorursun ama herkeste acılıpta sende gorunmemesı ılgınc :CüvCüv:
rusya dolaylarında bı yer oldugu kanısına vardım

bu kanıya nasıl vardınız bana esyalar turkıyeyı cagrıstırdı ama emın degılım baska bı sıtede gorunce paylasmak ıstedımkaydirigubbakcemile2

öyykkbenneyaptımkikafamçokkarıştı:1shok::
:enbuyukkk::enbuyukkk:

bu ne ya ne pis insanlar var, orayi tam yikip yeniden yapmak lazim cikmazda pislikler, kiler

canım alıntı yapıp resım lınklerını adres cubuguna yerlestırırsen gorursun ama herkeste acılıpta sende gorunmemesı ılgınc :CüvCüv:

bu kanıya nasıl vardınız bana esyalar turkıyeyı cagrıstırdı ama emın degılım baska bı sıtede gorunce paylasmak ıstedımkaydirigubbakcemile2

tabureler ve tencereler
ruslar genelde boyle tencerelerı kullanıyolar tıpa tıp:)))
benım evımdede vardı ev sahıbınden kalan
celık alıp ev sahıbıne cıkınca bırakma garantısı vererek attım dıgerlerını:))
ve yaklastırmadım ama masadakı gazetede sanırım rusca yazıyor

zeta senın profıldede rusya yazıyor ama sanırım sen rusyadan dıılsın
cunku bura bı kac kısıde rastlayıp sormustum onlar rastgele yazmıs
sendemı onlardansın:))

iyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy buda ne böyle igrencccccccccccc birsey bunlar gercek deigl demi? Böyle yasayan varmi ki? :1no2: :1no2: :1no2:

anam anam anam o ne ya.burda yasayana insan bilem denmez.ne varsa yedigim cikaracam simdi he.igrenc...:1shok::1shok::1shok:

tvnın oldugu resme bakarsanız yenı alısverıs yapılmıs patates sogan ne varsa posetlerınde duruyor demekkı ölmemıs bırı var hala :KK43:

kız zeta bu ev senin ev olmasın :roflol: vay pis karı şakkıdı

kesin bu evin sahibi ya alkolıktır yada aklı dengesı yoktur uzuldum be yazıkkk

burası evmi vallaha hayvan ahırı burdan temizdir :mymeka:

X