Temizlik mi dediniz?? (hassas olan bakmasın +16)

ayy bu nedir yaa ...
midem bulandı...-tatlicadiarzu-
o klozeti nasıl kullanıyorlar,tencereleri vs. vs...
kafamçokkarıştı

bı bılsem .........................................

klozetın kapagı kırılmıs kalemle tutturmus :bbo:

Son düzenleme:
burda yasıyan ınsanı da gormek ısterdım:1shok:mutasyona ugramıstır bence-tatlicadiarzu-:1ninca:

PC BAŞINDA OTURMAKTAN MI BU HALE GELMİŞ ACABA DEDİM AMAN ALLAHIM YA BUNE ORADA İNSAN YAŞIYO OLAMAS DİE DÜŞÜNÜRKEN AA Bİ BAKTIM TV. PC NE ARARSAN VAR BİLEMİYORUM AMA HAYVAN BAĞLASAN DURMAZ BU PİSLİKTE YA ÇOK AFEDERSİNİZ kafamçokkarıştı

tvnın oldugu resme bakarsanız yenı alısverıs yapılmıs patates sogan ne varsa posetlerınde duruyor demekkı ölmemıs bırı var hala

sanırım burada yaşamayı becerene hiç bişey olmaz acayip bağışıklık kazanmıştır

bu ne yaaaa iğrençççç bu evde yaşayan olduğuna inanamıyorummmm -tatlicadiarzu-

aman allahım bu ne temizlik böyle.kesin o evde erkekler yaşıyodur.allahtan bilgisayar biraz temiz gözüküyor.arada demek siliyolarmış heralde.

:1shok: bune yaaa
yıvrençççç burda oturan hala yaşıyomu acaba :uhm:

önce terkedilmiş bi yer sandım ama prize takılı cattle görünce dedim yaşayan biri var burda. bööğğkk yane

Allah Allah ya gercekmiki bu, bu kadar pis bir insan olduguna inanmak istemiyorum, insan degil afedersiniz kopek bile yasayamaz burda:1no2: saka degilmi bu evet evet saka:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…