• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik ile ilgili soru ve cevaplar

BirTutamMutluluk20

azerinnn
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
29.255
37.329
798
Arkadaşlar bu topikte sırayla su leke nasil cikar,beyazlar kaç derecede yıkanır ve s.gibi temizlik soruları soruyoruz ve bilenler ve ya fikri olanlar cevaplıyor
ilk ben başlıyorum
Çamaşırı kaca ayiriyosunuz?
Ve neleri kac derecede yikiyosunuz?

Arkadaşlar bu topikte sırayla su leke nasil cikar,beyazlar kaç derecede yıkanır ve s.gibi temizlik soruları soruyoruz ve bilenler ve ya fikri olanlar cevaplıyor
ilk ben başlıyorum
Çamaşırı kaca ayiriyosunuz?
Ve neleri kac derecede yikiyosunuz?
Hayirli olsun :)
Renk olarak beyazlar siyahlar ve karisik renkliler diye ayiriyorum.
Beyazlari on yikamali arada 90 derece ama genelde 60 derecede yikarim.
Siyahlari ve karisik renklileri arasira on yikamali 60 derecede ama genelde 40 ta yikarim.

kızlar çamaşırları beyazlar ve renkliler olarak ayırıyorum ikikişiyiz ve siyah kıyafet pek yok..
renkililer 40 derecede, beyazlar 60 derecede yıkarım.
çamaşr deterjanı olarak omo kullanıyordum.
yumuşatıcı, bingo,yumoş
ama şimdi deterjanda perwol mavi sıvı
yumuşatıcı, b,m amrketten bulut mavi
ama detarjandan hala memnun deilim bir kapak atın diyo sıvı bir kapak az gbi geliyor gözüme bana çok bereketsiz geldi bana deterjan olarak ne önerirsiniz?

beyazları 90 ile 60 derece arası yıkıyorum
siyahlarım,çok açık renklilerim,açık renklilerim,kotlar,hassas kazaklar vs diye ayırırım
tüm hafta sonum o yuzden çamaşır yıkamakla geçer tek bir parça için bile çalıştırırım
perdede kosla tül
yumuşatıcı hastalığım var hepsi benim olsa isterim :D ama bu aralar yumoşun hanımeli portakal çiçegine takmış durumdayım
leke çıkarı olarakta oxi action kullanıyorum

Renklileri 40 derecede
Beyazları 60 derecede yıkıyorum.
Ariel ve Omo kullanıyorum.Yumuşatıcı kullanmıyorum kokuları boğucu oluyor bana.
Havlularımı bir arada yıkarım.Çamaşırlara karıştırmam :D

Back
X