Temizlik için yardımcı

sernan

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
91
0
296
İstanbul
Merhabalar..
Haftada 1 gün ya da hafta içi 3 gün yarım günlüğüne ev işleri için yardımcı birini arıyorum. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Yalnız bebek olduğu için ve onunla ilgilenmem gerektiği için msnle falan görüşmem mümkün değil bu yüzden ilgilenenler bana özelden mesaj atıp istedikleri ücreti ve çalışma şartlarını yazabilirlerse sevinirim. Daha sonrasında telefonla görüşebiliriz bebekle pek sağlıklı olmuyor konuşma bölünüyor.Şimdiden teşekkürler

canım düşünürsen görüşelim özelinize attım ama burayada yazmak istedim isterseniz mesajlaşıp anlaşabiliriz

bende bu işe talibim 27 yaşındayım ve bu işe çok ihtiyacım var eşimden ayrıldım ve 2kızım var inanın temizlik işinde çok iyiyimdir ücret ne verirseniz günlük olursa sevinirim üsküdarda oturuyorum özelden msn alışverişi yapalım

Son düzenleyen: Moderatör:

ben böyle bir iş arıyorum özelime telefon numarası ya da msn bırakırsanız görşebiliriz.

Şu an için ayda bir karşılıklı memnun kalırsak da 15 de bir için temizlik için bayan arıyorum. İlgilenenler istedikleri ücretle beraber nerede oturduklarını da yazabilirlerse sevinirim.Ataşehir veya çevresinde oturanlar olursa daha iyi olur. Mesajlarınızı bekliyorum

arkadaşlar ben de denizlide haftada 2 gün yardımcı bayan arıyorum.evişi ,ütü, bazen yemek yapabilecek evi kendi evi gibi sahiplenecek dürüst bir bayan arıyorum.6 ayda 6 tane denedim ,istediğim gibisini bulamadım.yardımcı olabilecek biri veya tanıdığı olan var mı?genelde aylık ücret veriyorum

maltepede oturuyorum.acill ev işi arıyorum.eyer birini bulamadıysanız.ben çalışabilirim

ben anadolu yakasında oturuyorum dilerseniz görüşebilirz..özelde yazamıyorum malesef mailmi versem olurmu?aysunb80@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…