- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- Konu Sahibi iremerve1990
iyi akşamlar hanımlar.kışa girmeden temizlik için yardımcı almayı düşünüyorum.geçen sene de aldım.hamileydim Doğumdan önce almıştım.kendim çalışmıyorum onun için yılda 1 sefer büyük temizlikte alıyorum.yakınımızda bi komşumuz var benden yaşça baya büyük o gelmişti geçen sene ilk defa aldığım için tabi bilmiyorum tam olarak.yaptıklarını yazıyım bana yardımcı olun.salonu öğlene kadar anca bitirdi sabah 8 de gelmişti.kahvaltı filan başlaması 8 buçuk.perdelermi hep kendim yıkadım annem astı.büfemin içini kendim boşaltıp tozunu alıp kendim dizdim.salonun halısıyla koltukların tozunu aldı.bide balkon yıkadı.mutfağa hiç girmedi annem yaptı.mutfakta iki cam var bide balkon annem yaptı hep.öğlen yemekten sonra oturma odasına geçti oranında camlar bide köşe koltuk var onu sildi.balkonunu ben yıkadım.yatak odası tuvalet banyoyu temizledi.çocuk odası ve koridorda kaldı oralarıda biz yaptık.akşam 6 olur olmaz iş bitmediği halde bıraktı.evide çok yakın bide.bu arada bunları yaparken ben 9 aylık hamileydim yemin ederim canım çıktı.bunlar sizce normal mi böyle mi yapılıyor yoksa başka birini mi buluyum.bu işlerden anlayanlar bi yardım edin.