• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik için bir önerim var

tutkumavi

0 km bir ruh istiyorum
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
954
27
48
İzmir
çekmece içlerini,yada bilgisayar klavyenizin içindeki tozları ve buna benzer bir çok yeri şu şekilde süpürebilirsiniz.İçine yüzük küpe giibi birşey kaçmasın diye Ben süpürgemin ayak kısmını çıkarıp ucuna tül çorap geçiriyorum.bu şekilde süpürüyorum içlerini böylece ne çekmece boşaltıyorum ne de zaman kaybediyorum

Çok güzel bir tavsiye, küpelerimi koyduğum kutular...
Makyaj malzemeler çekmecesi falan için süperr olacak...
Çok teşekkürler:72:

rica ederim kızlarrr...İşinize yaramasına sevindim arada bir pratik bilgiler paylaşıyorum vaktim oldukça paylaşıcam ilginizi çekiyorsa takip edin...:54:

Atalarimiz bosuna dememis el elden ustundur diye , hic aklima gelmezdi .Guzel fikir paylasim icin ayrica tesekkurler.

çamaşırlardan biri boya veriyor ve siz bilmiyorsunuz...makinayı açtıgınızda benim gibi şok oluyorsunuz çok sevdiginiz kıyafetiniz ya da çarşafınız boyalı çıktı..:1: bu durumda hemen makinadan diğer boyanmayan çamaşırlar varsa onları çıkarıp hem ön yıkama hem de deterjan gözüne 1 su bardagı elma sirkesini koyup başka ilave deterjan eklemeden makinenizi çalıştırıp tekrar yıkayın...yıkama esnasında makinanın içine bakarsanız boyanın çıktıgını gözlemleyebilirsiniz.

Back