Burdan bulduğunuz insana nasıl güvenip de evinize sokacaksınız merak ettim?slm arkadaşlar burda daha yeniyim 3+1 evimde haftada 1 gün veye 2 gün tercıhen pazartesi günleri temizlik yapacak bayana ıhtıyacım var.daha önceki bayanım çok iyidi. fakat hamile olduğu için artık gelemiyecegını söyledi.dürüst güvenilir işini iyi yapan biri olsun lütfen.ilgilen olursa lütfen mesj göndersin.
burasi bir derdim var bolumu is ilani deyil canim benim.
kalbınız fesat ya ne kokusu olacak inanamıyorum kırıldım şuanYeni üye hemen konu açılmış acele yani burnuma başka kokular geliyor bu koku pis temizlenecek ev kokusu değil başka bir koku geliyor
Ya da soruyu değiştirelim. Buradaki üyeler nasıl güvenip gelecek sizin evinize?Yeni üye hemen konu açılmış acele yani burnuma başka kokular geliyor bu koku pis temizlenecek ev kokusu değil başka bir koku geliyor
daha önce okudum burdan onun için yazdım birçok kişi yazmışdı.güven konusuna gelınce iyice konuşup nasıl bırı oldugunu anlarım bide zaten ev kameralı ne yapabılır kiBurdan bulduğunuz insana nasıl güvenip de evinize sokacaksınız merak ettim?
tuba2212 .!.:daha önce okudum burdan onun için yazdım birçok kişi yazmışdı.güven konusuna gelınce iyice konuşup nasıl bırı oldugunu anlarım bide zaten ev kameralı ne yapabılır ki
Burdan konuşup anlayıp güveneceksiniz yani??daha önce okudum burdan onun için yazdım birçok kişi yazmışdı.güven konusuna gelınce iyice konuşup nasıl bırı oldugunu anlarım bide zaten ev kameralı ne yapabılır ki
Seaost: 37626806 .!.:Burdan konuşup anlayıp güveneceksiniz yani??
İnsanların kafası kesiliyor, her gün onlarca cinayet işleniyor. Kameralar sizi bunlardan koruyacak mı?
Hmm anlaşıldı o zaman. Kibledim zaten çoktan.Derdi arkadaslik mış öyle yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?