temizlik için bayan

tuba2212

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
10
0
1
42
slm arkadaşlar burda daha yeniyim 3+1 evimde haftada 1 gün veye 2 gün tercıhen pazartesi günleri temizlik yapacak bayana ıhtıyacım var.daha önceki bayanım çok iyidi. fakat hamile olduğu için artık gelemiyecegını söyledi.dürüst güvenilir işini iyi yapan biri olsun lütfen.ilgilen olursa lütfen mesj göndersin.

Şirketlerden bulun bence. Net ortamina güven olmaz.

Burdan bulduğunuz insana nasıl güvenip de evinize sokacaksınız merak ettim?

Yeni üye hemen konu açılmış acele yani burnuma başka kokular geliyor bu koku pis temizlenecek ev kokusu değil başka bir koku geliyor

cnm bende biliyorumda daha yeni kayıt oldugum için nereye yazacagımı bilemedim

Burdan bulduğunuz insana nasıl güvenip de evinize sokacaksınız merak ettim?
daha önce okudum burdan onun için yazdım birçok kişi yazmışdı.güven konusuna gelınce iyice konuşup nasıl bırı oldugunu anlarım bide zaten ev kameralı ne yapabılır ki

tuba2212 .!.:
daha önce okudum burdan onun için yazdım birçok kişi yazmışdı.güven konusuna gelınce iyice konuşup nasıl bırı oldugunu anlarım bide zaten ev kameralı ne yapabılır ki

Ehh o zaman kolay grlsin

Burdan konuşup anlayıp güveneceksiniz yani??
İnsanların kafası kesiliyor, her gün onlarca cinayet işleniyor. Kameralar sizi bunlardan koruyacak mı?

Başka bir topige yorum yazmisiniz arkadaşım yok 3 5 anca yeni arkadaş dost arıyorum diye bana fesat dediniz ama aldığım koku bence doğru çıktı

Seaost: 37626806 .!.:
Burdan konuşup anlayıp güveneceksiniz yani??
İnsanların kafası kesiliyor, her gün onlarca cinayet işleniyor. Kameralar sizi bunlardan koruyacak mı?

Derdi arkadaslik mış öyle yazmış

Ne güzel işte iş arayabilenede onada iyi yapmış bnce .güven konusu ise haklısnz ama yüzuüze görüşülünce anlaşılır nedn olmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…