Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle romance.. d&p den tabiki yıllardır kullanıorum aşırı ferah temiz bi koku herkes bayılıoo tavsiye ederimmbayanssulusmile
ben de böyle bir parfüm arıyorum, şöyle banyodan yeni çıkmış gibi mis mis koksun. bu tarz başka hangi parfümler var ?
Cacharel NOA çok güsel kokuo.. Hafif pudralı bi koku. duştan yeni çıkmışsın gibi mis mis.
DP den doldurma aldım çok da güsel çıktı. Kesinlikle alkol kokusu fln gelmio burnuma. DP her parfümü güsel yapamıo ama NOA yı güsel yapmışlar boshayallersmile
orjinalini almaya hiç gerek yok.
Şimdi özel günlerde kullanmak için parfüm bakıorum. Kalıcı ve seksi. Bi arkadaşıma yurt dışından gelirken free shop dan alması için sipariş vericem. CK Euphoria düşünüorum ama onun yanında bi parfüm daha almak istiorum. Narsio Rodrigez nasıl acaba onu da merak ediorum.
boyle banyodan cıkmıs halınızle kokmak ıstıyosanız butun gun,kesinlikle BLV NOTTE derim mükemmel müthiş ve kalıcı en ıyı temız kokudur kendileri
ya o parfüm temiz kokmuyorki.blv bluenun orjınalı çok mukemmel ama açığını benzetemıyorlar.notte temizmi? çıkolata kokuyor dediler hay allahım