• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hissi veren parfüm hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar açık parfümde temizlik hissi veren hangisi acaba?mesela mırcle orjınalıyle aynımı?:kahve:

kesinlikle romance.. d&p den tabiki yıllardır kullanıorum aşırı ferah temiz bi koku herkes bayılıoo tavsiye ederimmbayanssulusmile

ben de böyle bir parfüm arıyorum, şöyle banyodan yeni çıkmış gibi mis mis koksun. bu tarz başka hangi parfümler var ?

ben de böyle bir parfüm arıyorum, şöyle banyodan yeni çıkmış gibi mis mis koksun. bu tarz başka hangi parfümler var ?

Cacharel NOA çok güsel kokuo.. Hafif pudralı bi koku. duştan yeni çıkmışsın gibi mis mis.
DP den doldurma aldım çok da güsel çıktı. Kesinlikle alkol kokusu fln gelmio burnuma. DP her parfümü güsel yapamıo ama NOA yı güsel yapmışlar boshayallersmile
orjinalini almaya hiç gerek yok.
Şimdi özel günlerde kullanmak için parfüm bakıorum. Kalıcı ve seksi. Bi arkadaşıma yurt dışından gelirken free shop dan alması için sipariş vericem. CK Euphoria düşünüorum ama onun yanında bi parfüm daha almak istiorum. Narsio Rodrigez nasıl acaba onu da merak ediorum.

ben de böyle bir parfüm arıyorum ama bulamadım. herkes noa yı çok methetti ama ben yeterince temiz bulmadım kokusunu. güzel kokuyor ama banyodan çıkmış gibi ya da sabunumsu değil.

mıracle lancome duştan çıkmış gibi bır koku orjınalı ,ama doldurmayı bılmıyorum nasılşutarafagitti

ben bir de çok bilinmeyen birşey olsun istiyorum, miracle çok kişide var mesela

Cacharel NOA çok güsel kokuo.. Hafif pudralı bi koku. duştan yeni çıkmışsın gibi mis mis.
DP den doldurma aldım çok da güsel çıktı. Kesinlikle alkol kokusu fln gelmio burnuma. DP her parfümü güsel yapamıo ama NOA yı güsel yapmışlar boshayallersmile
orjinalini almaya hiç gerek yok.
Şimdi özel günlerde kullanmak için parfüm bakıorum. Kalıcı ve seksi. Bi arkadaşıma yurt dışından gelirken free shop dan alması için sipariş vericem. CK Euphoria düşünüorum ama onun yanında bi parfüm daha almak istiorum. Narsio Rodrigez nasıl acaba onu da merak ediorum.

Noayı daha önce denemiştim ama hatırlamıyorum, bir deneyim..

kızlar romance deneyin derim aşırı kalıcı üstelik.. yıllardır kullanıyorum misssss bayanssulusmile

boyle banyodan cıkmıs halınızle kokmak ıstıyosanız butun gun,kesinlikle BLV NOTTE derim mükemmel müthiş ve kalıcı en ıyı temız kokudur kendileri

boyle banyodan cıkmıs halınızle kokmak ıstıyosanız butun gun,kesinlikle BLV NOTTE derim mükemmel müthiş ve kalıcı en ıyı temız kokudur kendileri

ya o parfüm temiz kokmuyorki.blv bluenun orjınalı çok mukemmel ama açığını benzetemıyorlar.notte temizmi? çıkolata kokuyor dediler hay allahım:kahve:

ya o parfüm temiz kokmuyorki.blv bluenun orjınalı çok mukemmel ama açığını benzetemıyorlar.notte temizmi? çıkolata kokuyor dediler hay allahım:kahve:

çikolata değil canım ya nerden çıkarmışlar.bildiğin beyaz sabun kokusu hatta hacı şakirin bı duş jeli var aynı kokuyor notte ile.

blv notte ağır bir parfüm temiz bir kokusu yok bence, bvlgari blv ona göre daha ferah bir koku

Kenzo Flower
cok ferah,mis gibi bi kokusu var.Tam yazlik parfüm bence.
yillardir kullandigim hic degismeyen "klasiklerimden" biridir.

Blvgari pour femme
Jlo glow
Noa
Cerutti 1881
Kenzo summer
Armani mania

Bunlar çok temiz sabunsu kokulardır pişman olmazsınız zemuszemus

noa...kesinlikle temizlik, sadelik arayanlar için bir koku

Back