Temizlik hastalığın beni tuketti devam

Galxi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
37
16
3
32
Hanımlar tabiki tedavi gördüm hala görüyorum neden ısrarla tedavi ol diyorsunuz dalga geçenler olmuş tepki gösterenler olmuş yaşamayan bilemez ben ciddi anlamda rahatsızım söylediklerinin farkındayım konumda da dikkat ettiyseniz benim gibi olan varmı diye sordum evde akşama kadar sabaha kadar temizlik yapıyorum doktorası gitsem ne yapsam demiyorum lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın cinselliği soranlar olmuş çok fazla kasmiyorum bazı kısıtlamalarım var daha sonrasında hemen duşa girip çokça keseleniyorup çıktiktan sonra çoğu zaman tekrar giriyorum aslında bı yandan da iyi pis olmaktansa temizlik daha cazip geliyor gün içinde tabiki bu saydıklarımı bitiremiyorum benim her saatim her günüm temizlik ile geçiyor gece mesela uyuyorum saat 3 4 aklıma birden tuvalet yada balkon veya banyo yada ütü geliyor hadi gelsene uyu uyusam bile çok sacma sapan figür ler ile rüyama giriyor ve ben uyuyamıyorum asla uykum gelmiyor yattığımda yatak beni boğuyor gücün kalkıp aklıma ne geldiyse yapıyorum günde en fazla 2 3 saat uyuyabiliyorun cezalı gibi ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum sbugun oğlana serbest oyun oynayabilirsin dedim çocuk sevindi dağıtmaya çalışıyor ama dagitamiyor bı kaç parça oyuncak boyama falan uğraştı baktım kendi toplamış ev dagilmiyor içinizden biri demiş ya dağınık eve git diye karşınıza vahşi bı hayvan çıkar devinemezsiniz korkarsiniz ya aynı öle dün anneme güya kalmaya gittim annemde çok temizdir ben gidecem diye daha da ayak üstü yapamadım duramadim çıktım geldim

canım biz seni anladık ama yapabileceğimiz bi sey yok tedavin çare olmadıysa başka doktora gidip başka ilaçlar alabilirsin. yetişkin tipi hiperaktivite olabilir sende ilaç kullanmaktan başka bi çare yok ki biz napabiliriz

Mune Mune konu devamı yasak değil miydi ?
Artık konu devamı niteliğinde topik açmak yasak değil ama bu konu diğer topikle aynı içerikli ve diğer topikte yazanlara cevap gibi olmuş, diğer topikten devam edebilirdi üye, devam konularında çoğunlukla bir olayın sonrasında gelişen durumlar paylaşılıyor, mesela eşimle kavga ettik, devamı eşimle barıştık gibi.

Back
X