Temizlik hastalığı

Giriş katta oturuyorum camın önü sürekli ekmek kırıntısı saç topu ben uyarmaktan utanıyorum onlar aynı.

Benim annecim de milletin pisliğiyle (o titiz geçinen insanların) yıllarca uğraşıp durdu..

Bir insanın evinde pislik olarak gördüğü şeyleri birinin camına vey sokağa farketmez, silkelemesi medeniyetsizliktir kimse de bunun aksini iddia etmesin.

Saçını tarayıp yumak halinde camdan atan, ekmek parçalarını sokakta millete çiğneten kim terbiyesiz varsa bu mesajı okuyup kendinden utansın biraz..

Konu sahibi sana söylemiyorum yanlış anlama.

Senede bi sefer olmak kaydıyla normal diyerekten bazı şeylerin yinede abartı bhldugumu söylemeden edemiycem

Nasıl yani ya.Hergün temizlik mi yapıyorsunuz?Yapma gülüm 3 günlük dünyada.Bu gidişle 10 yıl sonra çökersin,kocan gene genç ve dinç kalır.Çok pişman olursun.Biraz kendine vakit ayır.

Bende boyleyim balık burcu musunuz

oyyy ben bir gün yapsam bunları 2 gün yerimden kalkmam

Bu kadar vakti nerden buluyorsun cocukta var ustelik ama normal değil bi kursa falan git orgu or kitap oku kendini oyala bence

üst komşum kadın manyak gibi evde ne var ne yok silkeliyo. cidden tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum böylelerinin temizlik nasıl yapılır hijyen nedir bunun çoğu ev hanımına anlatılması gerek bence çünkü rakam bayağı ciddi bence. bide bunla övünen tipler var evlerden ırak...

Inanın kendi kendime sinirleniyorum
iyi niyetli bi serzeniş olduğunu varsayarak samimiyetle bir uzmana görünmenizi tavsiye ederim. bunu aşağılamak veya hor görmek için söylemiyorum lütfen samimiyetime inanın kayın validem temizlik hastası ve kocamı da öyle yetiştirmiş. işin kötüsü hijyenden haberleri yok. sende yavruların için bi uzmanla görüş derim inşallah çözüm bulursun.

Okurken yapmış kadar yoruldum valla
temiz olduğu halde yapacağınız zaman yapmayaya şartlandırın ya da dışarı çıkın aklınızdan uzaklaştırın, canınıza yazık

Böyle hastalığa can kurban temiz ve düzenli olmak her zaman iyidir ve kafa dağıtmaya yarar bende temizim ama aşırı boyutta olmayı çok isterdim

Ev işi nankördür..
Kendinizi hırpalamayın..
Sabah yaparsın, akşam batar..

Ev yerine arada kendinizi tutup sallasanız ne demek istediğimi anlayacaksınız..

Yatak döşek hasta olduğum için En son evimi 2 hafta önce sildim toz aldım ama temiz yani 2 kişiyiz ne olcak bence tedavi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…