• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik benim işim programı

birsorusorupcikacagim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
43
16
8
34
Merhaba Fox da yayınlanan bu program için ne düşünüyorsunuz katılan var mı aramızda ya da başvuru yapan gerçekten hak eden kazanıyor mu mesela program nerede çekiliyor gitsek nerede kalacağız

Ben bi ara baya izliyodum şimdi vakit bulamıyorum ve de cok baş şişiriyor. sürekli bagris cagris Kadir haklarını savunup puanları iptal ediyor ama yarısmacılar tamamen adaletsiz bazen de haksızlığa göz yumulduğunu düşünüyorum az uyarsana avaz avaz bagrınıyorlar evlerde gercek.

Bu korona döneminde başvurmayın bence. Riskli olur.

Bir de Zuhal Topalla Sofrada programı var. Masada maskeyle oturuyorlar ama yemek yerken indiriyorlar falan tam komedi. :olamaz: :KK48:

Evleri pis insanlar programa benim de evim temizlensin diye başvuruyor. Genelde öğrenci evleri oluyor zaten.
Ama bal dök yala bile yapsanız hakettiği biz puanı kimse asla vermiyor. Sadece kadirin puanı pek bişey değiştirmiyor, eğer kadir puanları iptal etmezse tabi.

Söylemeden edemicem Allah muhtaç etmesin de 10 bin lira için kimsenin boklu tuvaletini temizleyemem

Onu ve yemek programlarını izleyince gaza geliyorum. Ama temizlik yapmak terapi gibi geliyor bana mutlu oluyorum iyice ruh hastasına bağladım sanırım.
Ama o programlara asla katılmam yoksa bu kafayla katil olurum. Ampülün içindeki teli silmemişsin puanım 2 yuhammmmmmaaağğğ 🤣🤣🤣🤣

Back