Merhaba. Sirf size yardımcı olabilmek için üye oldum siteye. Ben de ayni bocekten muzdariptim. Eksi'de araştırdığımda bu türü öldürebilen tek etkili ilacin su olduğunu yazmışlardı ve evet, 2 yildir tek bir tane görmedim şükürler olsun. 3 yildir 2 kez yaptım. Rahatim. Syngenta - Advion hamam böceği jeli. Adının hamam böceği olduğuna bakmayin, bunu alacaksınız. Gümüşçünler için de aynı etkiyi veriyor. Ürünün igne ucu kadari bile onlarca gumuscunu oldurebiliyor ama ben fazla fazla sıktım. Oncelikle tüm evi bir güzel temizleyin, toz olmayacak. Tüm duvar diplerine belirli aralıklarla minik minik sıkın. Ben apartman girişimin kenarlarina da sıktım. 2 hafta sonra yeniden sıkacaksınız. 1 ay sonra tekrar. En az 1.5 2 yıl hic böcek gelmeyecek. Çünkü bu yemi yiyince direkt ölmüyorlar, yiyip yuvaya geri dönüyor ve oradaki tüm böcekleri zehirleyerek yumurtalari da öldürüyor ilaç, komple tüm yuvayı yok ediyor, kökünü kurutuyor. O nedenle ilk 1 ay her yerde ölüsunu gorebilirsiniz. Ben en son 2023un subatinda ilaclamistim. Halen yok çok şükür.