E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Arkadaşlar şimdiye kadar hiç yüzümü güzelllik merkezine gidip temizlettirmedim.Temizlettiren arkadaşlarım çok memnun.
Vichy'nin ürününümü kullansam ne dersiniz
Vichy'nin ürününümü kullansam ne dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vichy ürünleri çok güzel en güzelleri ama çok pahallıya mal oluyor biliyorsunuz .
Yüzünüzü yıkarken ,erkeklerin kullandığı traş kremi ile iyice ,yavaşça fırçalayın biraz dinlendirin. Rosens in gül suyu ve göz altı ile gece gündüz aynı kremini kullanın çok memnun kalacaksınız .
Evet normadermi kullanmalımıyım diye düşünüyorum..temizleme e dedikleri buhar maskesi gibi bişiymiş sanırım akabindede sana bissürü ürün satmaya çalışıyolar.vichy hiç kullanmadım deneyenler cevap versede bilgilensek mesela normadermi?
Sonradan eski haline dönmesi kötü ya...ben vichy kullandım..uzun süre hatta leke gidirincesini de kullandım..ama bırakınca sivilcelerim tekrar çıktı pek memnun kaldığım söylenemez ama herkesin cilt tipi farklı tabi..
Traş kremini ilk defa duyuyorum..Vichy ürünleri çok güzel en güzelleri ama çok pahallıya mal oluyor biliyorsunuz .
Yüzünüzü yıkarken ,erkeklerin kullandığı traş kremi ile iyice ,yavaşça fırçalayın biraz dinlendirin. Rosens in gül suyu ve göz altı ile gece gündüz aynı kremini kullanın çok memnun kalacaksınız .
traş kremi mi? ilk kez duyuyorum.kadınlar için bi ton yüz temizleme jeli varken niye onu kullanalım ki?? ne özelliği var yani?
Vichy ürünleri çok güzel en güzelleri ama çok pahallıya mal oluyor biliyorsunuz .
güzelim kaşınmaa
çok güzel cildin var ugraşıpta bozma normal bi temizleyici işinii görür çok kirli oldugunu düşünüyosan gell ben fırçalarım
mucukss
sana fırça kar etmez kaşağı lazım :icecream:
vichy almayı düşünme bile para tuzağından başka birşey değil
bi peelingine 30küsür bayildim bin pişmanım :tomato:
hiç bir işe yaramıyor
verdiğin parayı haketmiyor
cilt bakımı yaptır çok daha memnun kalirsin
ama bu işi bilen, hijyene önem gösteren iyi bir yerde yaptır :içelim:
canım benim cilt bakımı yaptırıcağın yer ve kullandığı ürünler önemli bak
sonra cildin daha kötü olur mazallahhh
senin cildindeki sorun ne sor bana bi bakemmm :))))
Aslında cildimde öyle gözle görünür bir sorun yok.Siyah noktalar temizlensin.Cildim nefes alsın istiyorum
a.s. tamam tatlım anladım bakımdan sonra cilt çok güzel oluyo yumuşacık
ama sana tavsiyem işini iyi bilen hijyen bi yere git siyah nokta temizliği yapcakları için hijyen şart
:içelim:
ben yağlı yüze fırça kullanılmamalı diye biliyorum ve bunu bikaç yerden okudum. yağ bezlerini daha çok çalıştırıp yüzü daha çok yağlandırıyormuş :sm_confused: