Bebek İkinci El Temiz oyuncak, bebek ve çocuk giysi, eşya/satılmıştır

12-18 ve 18-24 badiler ff mothercare toker bebe ve diğer marka tanesi 1 tl

arkadaşlar şimdi çıkmam gerek misafirlerim çarşıya gitmişlerdi geldiler daha sonra yine resim yükleyeceğim görüşürüz

Merhaba. Avent via kaplar, oyuncaklar ve avent termal sut tasima cantasini almak istiyorum. Baska oyuncak varsa onlara da talibim.

ÖDEMEYİ NASIL YAPACAĞIM SİZ NASIL GÖNDERECEKSİNİZ.BİR DE OYUNCAK VARSA ,,, DAHA YÜKLEYECEĞİM DEMİŞSİNİZ....KIZIM 6 AYLIK HEPSİ 34 TL YAPIYOR SANIRIM.BU ÜRÜNLERİ AYIRISANIZ BUGÜN AKŞAM ÜZERİ ÖDEMEYİ GÖNDERİRİM.BADİLERDEN DE ALMAK İSTİYORUM AMA SEÇEMEDİM.

Son düzenleme:
BURADAKİ BADİLERDEN DE EN ÜST SAĞDAKİ MİNİK KELEBEKLİ ALTINDAKİ BEYAZ VE ONUN ALTINDAKİ YEŞİL İLE SOL EN ÜSTTEKİ PEMBE 2 ALTINDAKİ YEŞİL PEMBE KALPLİ OLAN EĞER 12-18 AY İSE ALMAK İSTİYORUM EĞER AYI 12-18 İSE SOLDAKİ KOYU MAVİ DE OLUR...UMARIM SATILMAMIŞLARDIR

elinizde kalanlardan almak istediklerimi özelden yazdım. anakucağının resmini de yükleyebilirmisiniz. teşekkürler...

18 aya olan herseyi IKEA önlük leri almak istiyorum özel mesaj attım donmediniz

Biberon Sterilizasyon avent kaplar biberon taşıma ne lazım mi annesi alıyo kızım sadece ne dersiniz

bu badiden bir 9-12 ay var birde 12-18 ay var tanesi 1 tl

lcw 1 yaş

Eklentiler

• 012.JPG
    126,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…