Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3-4 yaş olanlara daha hiç bakamadım misafirim vardı sabahta işte olunca akşam vakit buldukça ayırıyorum küçüklerin içinden çıkamadım daha ama en geç yarın onlara da bakarım inşallah
3-4 yaşa uygun kışlık yok malesef ayarlayamadım bir şeybi bakmam lazım hafta içi bakar size yazarım
özelden çok fazla mesaj gelmiş geriler düşmüş mesajlar arkadaşım size cevap yazdığımı sanıyordum kusura bakmayın kasıtlı bir şey yoksize özelden de yazdım.buradan da yazıyorum ama cevap vermiyorsunuz anladım ki satışınızı sadece belli kişilere yapıyorsunuz.en azından bir cevap verseydiniz keşke.iyi akşamlar..
bakayım hemen almak istediğiniz ürünlere mesajları cevaplamaya çalışıyorum kafam karıştı hatırlayamadımkusura bakmayın biraz hassas yaklaştım sanırım.teşekkürler.peki almak istediğim ürünlerden hala mevcut olan var mı alabilecek miyim
bunları almak istiyorum
BUNU DA ALMAK İSTİYORUM
BUNLARI DA ALMAK İSTİYORUM
BUNLARI DA ALMAK İSTİYORUM
BURADAKİ BADİLERDEN DE EN ÜST SAĞDAKİ MİNİK KELEBEKLİ ALTINDAKİ BEYAZ VE ONUN ALTINDAKİ YEŞİL İLE SOL EN ÜSTTEKİ PEMBE 2 ALTINDAKİ YEŞİL PEMBE KALPLİ OLAN EĞER 12-18 AY İSE ALMAK İSTİYORUM EĞER AYI 12-18 İSE SOLDAKİ KOYU MAVİ DE OLUR...UMARIM SATILMAMIŞLARDIR
arkadaşlar özel mesajları cevaplamaya çalıştım ama çok mesaj gelmiş cevaplayamadığım var sa kusura bakmasın kasıtlı değil bekleyenler hatırlatırsa istediği ürün kaldı mı gitti mi yazarım kasıtlı bir şey yok herkese hayırlı akşamlar