- Konu Sahibi havaylapek
-
psikiyatri farmakoloji bilimleri şok.Benim gittiğim psikolog değildi psikiyatristti. İlaç verdi de ilaçla geçecek değil.
Konu silen banlanıyor silsenizde geri gelecekDaha fazla yorum istemediğim için sildim. Anlayışlı herkese teşekkür ederim. Tanımadığı insna hakkında atıp tutan herkese de karma diliyorum.
Bununla yaşa diyen doktor olabileceğine ben de pek inanmadım da konu sahibinin beyanı böyle, inanmış gibi yaptık.Öyle bunla yaşa deyip gönderilmez yani.
Ben pes ettim. Kendini kandırsın, öyle mutluysa ne yapalım.Teyzenin misafirlerini de kontrol ediyorsunuz yani, kim girdi kim çıktı kim kaldı. Size haber vermeden misafir ağırlamıyordur tabi ki.
5 günlük yemeği bende yemem bazı yemekler çabuk bozulurBeş günlük yemek neden dolapta duruyor mu? Kayınvalideniz titiz değil ama siz de normal değilsiniz. Onbeş olsa eyvallah da beş günlük.
Bu temizlik ve düzenle ilgili açılan konularda aydınlanma yaşıyorum. Beş günü fazla bulmayanlar da varmış mesela.5 günlük yemeği bende yemem bazı yemekler çabuk bozulur
Ay simdi bayilajaaaam....Benim kayınvalidemin evi bu pislik seviyesi x 5 falan
Ben öncelikle yatılı 1 günden fazla kalmıyorum. son zamanlarda onu da bıraktık
evde sadece paketli şeyleri yiyorum. Yiyeceğimiz şeyleri eve alışveriş yapıyormuş gibi eşime marketten aldırıyorum. Yani yeni alınmış ekmek + peynir yiyorum mesela
Zaten diğer her şeyin içinden saç kılı çıkıyor
Tuvalet için klozet örtüsü götürüyorum tek kullanımlık
Kağıt havlu ile elimi siliyorum eğer yoksa valla üstüme kuruluyorum. Evden terlik götürüyorum. Duş hiç almadım. Bi kere bari saçımı yıkayayım dedim giderde 2 avuca yakın saç vardı vazgeçtim.
Kafeye falan çıkıp tuvalete gitmişliğimiz oldu umumi tuvalet daha temiz geldi
Sofrada sokaktan gelen kedi geziyor oturup öyle yemek yiyorlar. Çarşafları simsiyahtır yatakta sigara içerler külleri falan yatağa dökülür.
Eve döndüğümüzde kapıdan girerken komple soyunur banyoya atarız kendimizineyse bir bayramı daha atlattık hepimize geçmiş olsun
Siz de en azından yanınızda bi klozet örtüsü bi de domestos götürün
Senin dilin ne söyler hemşire bu nedir böyleBenim kayınvalidemin evi bu pislik seviyesi x 5 falan
Ben öncelikle yatılı 1 günden fazla kalmıyorum. son zamanlarda onu da bıraktık
evde sadece paketli şeyleri yiyorum. Yiyeceğimiz şeyleri eve alışveriş yapıyormuş gibi eşime marketten aldırıyorum. Yani yeni alınmış ekmek + peynir yiyorum mesela
Zaten diğer her şeyin içinden saç kılı çıkıyor
Tuvalet için klozet örtüsü götürüyorum tek kullanımlık
Kağıt havlu ile elimi siliyorum eğer yoksa valla üstüme kuruluyorum. Evden terlik götürüyorum. Duş hiç almadım. Bi kere bari saçımı yıkayayım dedim giderde 2 avuca yakın saç vardı vazgeçtim.
Kafeye falan çıkıp tuvalete gitmişliğimiz oldu umumi tuvalet daha temiz geldi
Sofrada sokaktan gelen kedi geziyor oturup öyle yemek yiyorlar. Çarşafları simsiyahtır yatakta sigara içerler külleri falan yatağa dökülür.
Eve döndüğümüzde kapıdan girerken komple soyunur banyoya atarız kendimizineyse bir bayramı daha atlattık hepimize geçmiş olsun
Siz de en azından yanınızda bi klozet örtüsü bi de domestos götürün
Hiçbir uzman hastasına bununla yaşa demez, siz verilen ilacı bile kullanmamışsınız, heralde başka bişey dedi de işinize gelen kadar anladınız. Ben 16 yıldır kronik depresyonluyum, 1 tane uzman bana bunla yaşa demedi, ki sizin obsesyonlarınız ömür boyu sürmez tedavi görürseniz. Çok uyduruk geldi bana o yüzden.Siz yaparsınız ben yatmam. Herkesin kendi tercihi. Daha önceden insanların çıplak şekilde o nevresimlerin üstünde yattığını düşünmek yeteri kadar soğutuyor.
Evet psikiyatriste gittim ama bununla yaşa diyor. Çok bir şey demedi. E yaşabilsem sana mı gelirdim demedim de
Okb buKlozeti kullanmıyorum orada. Ortak terlik var ve ben ortak terlikten haz etmem çünkü mikrop barındırır
otellerden nefret ederim. Balayında asla rahat edemedim bu yüzden. Tuvaletten mikrop kapan enfeksiyon kapan çok kadın var. Bu beni çok korkutuyor
Senin dilin ne söyler hemşire bu nedir böyle
Seninki de abartı yalnız. Yani bu gidişat ağır okb ye doğru gider. Çocuğun olunca dışarıda tuvaleti gelince ne yapacaksın? Ben bütün umumi tuvaletleri öğrendim mecburen. O yetmedi a101, bim depolarının tuvaletleri de kullanıldı :)) çocuk tuvaletim geldi diyince akan sular duruyorKlozeti kullanmıyorum orada. Ortak terlik var ve ben ortak terlikten haz etmem çünkü mikrop barındırır
otellerden nefret ederim. Balayında asla rahat edemedim bu yüzden. Tuvaletten mikrop kapan enfeksiyon kapan çok kadın var. Bu beni çok korkutuyor
Kendine göre yeri alıntı yapma. Günde 2 defa tuvalet yıkamıyorum evet hayatımı bu kadar saçma sapan şeylerle harcamıyorum meselaSiz mesela dış kıyafetle evde geziyorsunuz herhalde.
Tuvaletinizi haftada bir yıkıyorsunuz
5 günlük yemeği yiyorsunuz
Bunların nesi anormal?
Bedduanın yeni adı karma olduDaha fazla yorum istemediğim için sildim. Anlayışlı herkese teşekkür ederim. Tanımadığı insna hakkında atıp tutan herkese de karma diliyorum.
Bana göre insandan temiz evetBen de bunu anlamiyorum. Sokaktaki hayvan nasil insandan temiz oluyor
Her turlu pisligin icine giriyolar, binbir cesit hastalik tasiyolar, paraziti filan... Insandan temiz demek biraz abarti olmus.
Yeri geliyo evde el bebek gul bebek bakilan, asisi temizligi vaktinde yapilan hayvandan bile mikrop bulasiyo. Sokaktakilere temiz demek biraz degisik geliyo bana.
Boşuna laf anlatmaya çalışmayın. Parazit diyor ama parazit nasıl bulasir haberi yok. Hayvanı yemediğin sürece ondaki hastaligi alman çok zor. Parazit dediğin şey iyi yikamadigin meyve sebzede daha çok var. Kedilerin dilleri antiseptik salgılar zaten ondan hiç haberleri yok.Bana göre insandan temiz evetyani özel bölgesini kaşıyıp elini yıkamayan insanlarla bir kefeye hayvanı koyamam en azından onlar patilerini temizliyorlar ama dışarıdaki insanın temizliğine güvenemiyorum.
Evet aynen öyle dışarıdaki kediler ve köpekler daha temiz çünkü içgüdüsel olarak kendilerini temizliyorlar o kadar sokak hayvanını kucaklıyorum henüz bir sorunum olmadı ama dışarıda avm de bir alafranga tuvalete rahatla oturabiliyor muyuz hayırBoşuna laf anlatmaya çalışmayın. Parazit diyor ama parazit nasıl bulasir haberi yok. Hayvanı yemediğin sürece ondaki hastaligi alman çok zor. Parazit dediğin şey iyi yikamadigin meyve sebzede daha çok var. Kedilerin dilleri antiseptik salgılar zaten ondan hiç haberleri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?