- 30 Kasım 2019
- 11.936
- 38.006
- 598
- Konu Sahibi havaylapek
-
Psikiyatrist bilmem ama bana da böyle konuşan bir psikolog denk gelmişti. Kardeşim için gitmiştik benim kardeşimin oğlu cinlerle evli siz kendinizinkine dua edin demişti.Bununla yaşa diyen doktor olabileceğine ben de pek inanmadım da konu sahibinin beyanı böyle, inanmış gibi yaptık.
Çünkü pis.Ben gittim zaten psikiyatriye. Bununla yaşamam gerektiğini anlattı.. bana hiç orası pis değil diye de anlatmadı mesela
Ozel bolgesini kasiyan adam igrenc evet, ama ozel bolgesini direk koltuga koyan havyan nasil daha temiz oluyo yine anlamadimBana göre insandan temiz evetyani özel bölgesini kaşıyıp elini yıkamayan insanlarla bir kefeye hayvanı koyamam en azından onlar patilerini temizliyorlar ama dışarıdaki insanın temizliğine güvenemiyorum.
Kedilerin tükürüğünün antiseptik özelliği olduğu için öyle deniyor. Bu arada ben de severim kedileri ama uzaktan. O kadar haşır neşir olamam. O salgıladığı maddeyle ilgili bir şeyler okumuştum. Düz tükürük değilmiş.Aman onlar kendilerini yalayarak temizliyo filan demeyin
Kedilerin tükürüğünün antiseptik özelliği olduğu için öyle deniyor. Bu arada ben de severim kedileri ama uzaktan. O kadar haşır neşir olamam. O salgıladığı maddeyle ilgili bir şeyler okumuştum. Düz tükürük değilmiş.
Konuya bu kadar hakim değilim. Öyleyse benim asla tahammül edebileceğim bir şey değil.Poposu kakalı kalıyo ya
Ne kadar temizlerse temizlesin b.k yani
Evet ben de duymustum onu. Ama soyle dusun kedinin totosunu yarim litre alkolle dezenfekte etsen, camasir suyuyla yikasan filan yine de o totoya dokunan seyi alip kullanabilir misin, oraya dokundugun ellerini yikamadan yemek yiyebilir misin. Bilmiyorum de benim icim almiyo arkadas. Yuz kere yikansa da got gotturKedilerin tükürüğünün antiseptik özelliği olduğu için öyle deniyor. Bu arada ben de severim kedileri ama uzaktan. O kadar haşır neşir olamam. O salgıladığı maddeyle ilgili bir şeyler okumuştum. Düz tükürük değilmiş.
AynenPoposu kakalı kalıyo ya
Ne kadar temizlerse temizlesin b.k yani
İşte günün sözü.Yuz kere yikansa da got gottur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?