- 5 Kasım 2023
- 267
- -19
- 13
- 26
- Konu Sahibi havaylapek
-
Öyle çok mecbur olunca giriyorum tabii ki. Daha geçen hafta bayramda mecburen girdim mesela.Üniversite ismini vermicem ama diplomalı lisans mezunu psikoloğum. Sizde bariz bir şekilde okb var ve başlangıç falan değil baya ileri düzeyde. Gittiğiniz psikiyatrist devletse malesef insanların sadece 5-10 dksı var hasta görmek için. Size tavsiyem özel bir psikoloğa veya psikiyatriste gitmeniz. Ciddi ve uzun bir terapi gerektiriyor durumunuz. Günde 2 kez tuvalet temizlemek, eşle aynı tuvaleti kullanAmamak falan bunlar çok uç noktalar. Yaz sıcağında her gün hatta günde 2 kez duş almak normal ama kışın vs her gün duş almak da normal değil. Saçlarınız, cildiniz ne hale geliyor haberiniz var mı? Hayatı kendinize de başkalarına da zehir etmeyin. İlerde çocuğunuz olursa evin dağınıklığından, 1 hafta temizleyemediğiniz tuvalet banyodan dolayı kaba tabirle kafayı yersiniz. Bir gün dışarı çıktığınızı düşünün, çok acil tuvalete gitmeniz gerekiyor arabanız bozuldu vs terslikler sizi buldu ve gidebileceğiniz tek tuvalet o an bulunduğunuz restoranın tuvaleti. Ne yapacaksınız? Bağırsaklarınızı mı bozacaksınız? Dışarda bir çim alan mı bulacaksınız kedi gibi? Kendinizi sıkıp hastanelik mi olacaksınız? Hayat bazen size uymaz, sizin hayata uymanız gereken durumlar oluşabilir. İyi geceler dilerim.
Balayında aşırı lüks bir otele gittim. Etrafta görünen hiçbir kir yoktu ama o yatakta daha önceden birilerinin sevişmiş olması bile rahatsız etti beniOtel daha mı kötü demişbenim anneannem böyleydi ve maalesef demans oldu. Kendi tuvaletiyle oynardı. Her şey dozunda güzel
Siz mesela dış kıyafetle evde geziyorsunuz herhalde.Kaynanana gidene kadar okb için bir psikiyatriye gitsen?
O zaman ömrünüz boyunca hiç gezemeyecek, eğlenemeyecek, yeni yerler görüp keşiflere çıkamayacaksınız. Yazık.Balayında aşırı lüks bir otele gittim. Etrafta görünen hiçbir kir yoktu ama o yatakta daha önceden birilerinin sevişmiş olması bile rahatsız etti beni
Bence esas senin vaziyet kötü konu sahibinin su götürür yanı var kv'ninMesela kayınpederin pis çorabı yemek masasının üstünde duruyodu son gittiğimizde
Evde dyson son modeli var kullanan yok
Kayınvalidem çok hoşlanıyo öyle pislik içinde yaşamaktan. görümcemin odasına girdim şok oldum heralde o yastıkta 10 senedir yatıyodur simsiyah
Çarşaf desen yok direkt yatağın üstünde yatıyomuş meğer
Düğün vardı evde hazırlandılar, yazın sıcağında bi duş almadan terli terli saçlar desen yıkamıyolar ama yağlanmıyor da
Nasıl yağlanmıyor hayret ben 1 gün yıkamasam kafama sanayağ sürmüş gibi olur
Öyle yıkamadan etmeden saç yaptılar bi full makyajlar yaptılar dışarıdan görsen ne kadar bakımlılar valla aklım almıyorrr
Evlerinde hiç çamaşır serdiklerini görmüyorum. Yıkanmıyor demek ki
Hiç de öyle değilim. Öyle severler ki 2-3 günde bir araşırız ben sormadan onlar beni eşime soruyor telefona isterler.Milletin evindeki eşyadan size ne? Dolabından size ne? Ayy çok sinir bozucu biri gibi geldiniz bana. Bence hiç gitmeyin insanların evine üzüleceklerini sanmıyorum.
Bu cümle en çok size yakıştı nbxbdHaha tüm virüslere bağışıklığım gelişti çok şükürbazen eşim bizim evin dağınıklığı için şu evin haline bak diyince beğenmiyosan git ananda yaşa diyorum. :))))
O onun pisliği tabiiAy dayanamayacağım birşey anlatacağım. Benim iş arkadaşım böyle. Sürekli titizliğini anlatır insanların evini eleştirir. Çorapla girmeyiz sürekli duş alırız her gün çamaşır suyuyla tuvaletler ovulmalı işte eşimle tuvaletim ayrı diye diye dinlemekten bıktım. Ben de derim ki ben ayağımla oyuncağı itip geçiyorum. Neyse iş yerinde masam pırıl pırıldır onun kurt çıkıyor masadan. Her gelen evrak bırakacak vazgeçiyor. En son müdür dedi ki orda kayboluyor evraklar onun evrakları da senin evrak etejerine koyalım ordan alıp yapsın tek tek
Başka doktora git yahu, bacağın kırık teşhis edemedi diyelim bakmadı salladı bununla yaşa abartıyorsun dedi napcan? Başka doktorlara da git, sana kim iyi geliyorsa bul onda devam et.Siz yaparsınız ben yatmam. Herkesin kendi tercihi. Daha önceden insanların çıplak şekilde o nevresimlerin üstünde yattığını düşünmek yeteri kadar soğutuyor.
Evet psikiyatriste gittim ama bununla yaşa diyor. Çok bir şey demedi. E yaşabilsem sana mı gelirdim demedim de
Yani belki de sandığınız kadar titiz değilsinizdir. O hala kendini en temiz sanıyor. En son kaynanasının tuvaletini zorla yıkattığını anlatıyordu. Akışına bırakın eğreti durmayın eşinize karşı ayıp oluyordurO onun pisliği tabii
Durun daha yolun başındasınız, kayınaile için de cicim ayları. Bir 3-5 sene geçirin birlikte sonra tekrar konuşalım.Hiç de öyle değilim. Öyle severler ki 2-3 günde bir araşırız ben sormadan onlar beni eşime soruyor telefona isterler.
Yani tahmininizde yanıldınız hanımefendi
E ama sürekli de geziyoruz? Mecbur kalınca otele de gittim. Gitmek zorundayım çünkü öncr ülkemi sonra da yurt dışını gezmek istiyoruz. Mesela önceliğim bu tatilde samsun vs. Gezmek.O zaman ömrünüz boyunca hiç gezemeyecek, eğlenemeyecek, yeni yerler görüp keşiflere çıkamayacaksınız. Yazık.
Daha yeni evlisiniz, eşiniz bu takıntılarınıza bir müddet katlanır. Sonra ne olur allah kerim.
O ayrı. Onun garantisini eşimle olan ilişkimde bile veremem. Hiçbir şeyin garantisi yok hayatta zatenDurun daha yolun başındasınız, kayınaile için de cicim ayları. Bir 3-5 sene geçirin birlikte sonra tekrar konuşalım.
Hastalık için bununla yaşa diyen bir doktor görmedim hiç. İlgili yerlere şikayet etseydiniz keşke.Siz yaparsınız ben yatmam. Herkesin kendi tercihi. Daha önceden insanların çıplak şekilde o nevresimlerin üstünde yattığını düşünmek yeteri kadar soğutuyor.
Evet psikiyatriste gittim ama bununla yaşa diyor. Çok bir şey demedi. E yaşabilsem sana mı gelirdim demedim de
Sözde alanında çok da iyi biri diye geçiyordu net haberlerinde bile vardı.Hastalık için bununla yaşa diyen bir doktor görmedim hiç. İlgili yerlere şikayet etseydiniz keşke.
Daha önce o nevresimlerde birileri yattığı için kötüymüş, yıkanmış temiz ütülü dahi olsa.Otel daha mı kötü demişbenim anneannem böyleydi ve maalesef demans oldu. Kendi tuvaletiyle oynardı. Her şey dozunda güzel
Hastalık için bununla yaşa diyen bir doktor görmedim hiç. İlgili yerlere şikayet etseydiniz keşke.
Yok oturuyorum ama eve gelince yıkıyorum.Daha önce o nevresimlerde birileri yattığı için kötüymüş, yıkanmış temiz ütülü dahi olsa.Dışarıda banka oturmuyor muhtemelen, bankada, postanede hiçbir yere dokunmadan işini hallediyor, hastaneyi hiç demiyorum bile. Böyle yaşanır mı yahu? Ve doktor bu sorunla yaşamasını önermiş.
Kime yıkattınız? Eşiniz mi attı makineye?Öyle çok mecbur olunca giriyorum tabii ki. Daha geçen hafta bayramda mecburen girdim mesela.
Eve geldim duş aldım her şeyimi yıkattım makinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?