Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sıfırdan farksız olanları yükledim saydasmda daha çok ürün var bakabilirsiniz. elbiseleri 1-2 kere giydi sadece. kot elbiseyi hiç giymedi ilk denmede fermuarı çıktı öylece kaldı. geri taktırırsanız çok kaliteli kumaşı mesela. diğerleride öyle. sayfamda aakkabı mont bot yelek kazak yazlık daha bi sürü şey var ve çok uygun fiyatlı. dantelli elbiseyle mint elbise bizim bayramlığımızdı geçen sene. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ayan-pisman-olur-benden-demesi.800763/page-20
Tatlim tutu elbisem sifirdir.Kizim icin aldim ama o daha bunu giyecek kadar buyumedi.ama buyudugunde kış olacağı için satıyorum. Altina m&s Külotlu corabini da vereyim hepsi beraber kargo benden 25tl olur. istersen çorabı almazsin
5 lcw mint kuşlu elbise 19-24 12tl
4 silversun marka pembe kabartmalı gömlek 12 ay yazsada 9-24 ay arasına uyar 12tl
32 ç,çekli tayt 24-36 ay 5tl
sayfama bakarsanız sayfamda daha çok ürün var. toplu alımda az da olsa indirim yaparım