Temiz çanta ve ayakkabılarda %20 indirim başladı'

$2014-01-20 16.35.32.jpg $2014-01-20 16.35.59.jpg
$2014-01-20 16.32.59.jpg $2014-01-20 16.32.29.jpg

birde bunlar var arkadaşlar..nubuk olanı bir kez ancak kullandım biraz büyük geldi rahat edemedim dolapta tozlanmış biraz yoksa yenidir..
deri olanı flodan almıştım bunu biraz kullandım ..

15 er tl den veriyorumm

Son düzenleme:
$green2.jpg

birde bu tarz makyaj kutum var biraz daha sadesi yanlara dogru açılan kanatlar yok bende..dogru düzgün kullanamadım şuan bazanın altında ilgilenene resim eklerim..baya pahalı almıştım 30 tl diyorum..yanına başka ürün eklenirse indirim payı var..

:4:
benim dolap rahatladı baya:52:

kargo bugün gelmiş güya bulamamış beni gitmiş
evdeydim bütün gün ptt arabasını kapının önünde gördüm ama zil falan çalmadı kısmet değilmiş bugün teslim almak
yarın zaten kargoya gidecektim oradan alırım artık

kargo bugün gelmiş güya bulamamış beni gitmiş
evdeydim bütün gün ptt arabasını kapının önünde gördüm ama zil falan çalmadı kısmet değilmiş bugün teslim almak
yarın zaten kargoya gidecektim oradan alırım artık

Bazen oluyor öyle artık zil mi çalmıyor nedir? Biran önce alabilseydin keske kolide ezilmelerinden korkuyorum :( birde parfüm var :s

Hadi ya neden kaybolmuş canım? Ezilmemiştir inş. :((

ezilmemiş canım dün gelmiş aslında netten baktığımda şubede gözüküyordu bi türlü dağıtıma çıkmadı arıyorum telefonlarıda açmıyorlar bugün de bekledim 3'e kadar gelmeyince gittim şubeye hem bulamıyorlar hem eksik adres yazılmış falan diyorlar sistem yokmuş sabah o yüzden eksik adres gibi gözüküyormuş falan bi sürü bahane bugün istiyorum dedim getirdiler sonunda eve :)

ezilmemiş canım dün gelmiş aslında netten baktığımda şubede gözüküyordu bi türlü dağıtıma çıkmadı arıyorum telefonlarıda açmıyorlar bugün de bekledim 3'e kadar gelmeyince gittim şubeye hem bulamıyorlar hem eksik adres yazılmış falan diyorlar sistem yokmuş sabah o yüzden eksik adres gibi gözüküyormuş falan bi sürü bahane bugün istiyorum dedim getirdiler sonunda eve :)

Neyse bari sağ salim geçmiş eline :)

fiyatlarda 10 tl indirim hala geçerlidir arkadaşlar:52:
ilgilenenlere duyrulur..yarın kargo günüüü:46:

pis ptt yine getirmiş bulamamış numarası yaptı ama ben gidip aldım sonunda

teşekkürler güzel çantalar taşlı sütlü kahve olana bayıldım aşık oldum :16:

temiz çantalar çok mutlu oldum

pis ptt yine getirmiş bulamamış numarası yaptı ama ben gidip aldım sonunda

teşekkürler güzel çantalar taşlı sütlü kahve olana bayıldım aşık oldum :16:

temiz çantalar çok mutlu oldum

allah allah şaşırdım vallahi :44: yoksa çantaları gördüler göz koydular ondan mı vermediler size :52:
beğendiğine sevindim arkadaşım her zaman söylüyorum beğenmeyen geri yollasın hiç gocunmam :10: parfümüde begenmişsindir umarımmm :16:

Soranlar için son eklediğim çantalar güncel .. Çanta başına 10tl indirim devam ediyor..ayakkabılarda 20nin altına 5, 20 tl nin üstündekilere 10tl indirimim vaarr. :52::53: Daha nolsun:10:

Son düzenleme:
Back