olur cnm.yok ben seçtiklerimi istiyorum yine
parfümü de ekleyerek kargo dahil 120 olur mu?
hadi bakalim hayirli olsun ins.
bugun ogleden sonra kargoyu veririm yetisebilirsem,en gec yarin sabaha vermis olurum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur cnm.yok ben seçtiklerimi istiyorum yine
parfümü de ekleyerek kargo dahil 120 olur mu?
olur cnm.
hadi bakalim hayirli olsun ins.
bugun ogleden sonra kargoyu veririm yetisebilirsem,en gec yarin sabaha vermis olurum.
merhaba arkadaşlar..bugün altı paketim vardı kargolanacak..arkadaşların para yatırmasını bekleme,paketleme derken 4 gibi ancak çıkabildi kardeşim .. 4.30 da kargo alımı kapanıyormuş,kapıda ödeme hesabı bugün hiç açılmamış zaten( tamda adamına rastlamış ..4 gönderinin sadece birini yollayabilmiş oda saimeari arkadaşımız..saat 4.30 olunca diğerlerini almamış malesef...tıpış tıpış geri getirdi
( yarın öğleden önce saat 10-11 civarı tekrar gidecek inş.. bir aksilik olmazsa takip nolarınızı yollayacağım anlayışınız için teşekkürler..tek tek mesaj atacaktım fakat 5 dak. engeline takıldım..
Olsun canım önemli değil ama ben çoook sabırsızlılla bekliyorum :)
sağol canım..dört gidişimin üçünde sistem kapalı oluyor nasıl iş anlamadım:S
aynen öyle canım bende bugün gittim geri geldim ,bir arkadaşımınkini gönderdim sandım ki 1 saat sonra aradılar sisteme kayıdı olmamış gelin alın kargonuzu diye ,bende yarın gelicem hepsini bir gönderirim yine dedim ,oysa gönderdim sandığımın kpsi elimde ,aynı kp ile gidecek yine dedi,akıl ermiyor ptt ye ..bu arada 6.5 idi ya 1 kg a kadar 5.85 tl indirim yapmışlar. ve ptt kargo teslimşb.lerden artık alınmayacakmış eve gelicek yani artık yeni sistemde izmirde benim olduğum yerde bugün başlanmış bu sisteme.. birde ödemeli gönderilerde kargo alıcı olayı kalkmış,satıcı kargoyu ödeyecek ama ücreti alacağı bedele extra yansıtacak bilginiz olsun![]()
Merhaba canım kargon geldi teşekkür ederim sorunsuz bir alışverişti. Yalnız kırık beyaz çanta biraz kirli gibi geldi bana rengi mi öyle yoksa? Kusura bakma benim gözlerimin gece görüşü pek iyi değildir de :)
Canım gündüz evde olmadığımdan güvenlik teslim alıyo benim kargoları :) yıkasam çanta bozulur mu ki?bende ses çıkmadı kargolar ulaşmadı mı diye düşündüm..evt canım biraz rengi öyle birazda kullandım sonuçta..genel olarak kontrol ettim ama tek tek silmeye vaktim olmadı malesef![]()
Canım gündüz evde olmadığımdan güvenlik teslim alıyo benim kargoları :) yıkasam çanta bozulur mu ki?
uygun fiyatlara vericemm ark.larr...