Temiz çanta ve ayakkabılarda %20 indirim başladı'

olur cnm.
hadi bakalim hayirli olsun ins.
bugun ogleden sonra kargoyu veririm yetisebilirsem,en gec yarin sabaha vermis olurum.

tamam böylece net ödeyeceğim rakamı da bilmiş olurum ek kargo ücreti vs çıkmaz üstüne

bugün olursa kargo çok sevinirim yeni cicilere kavuşmak istiyorum bir an önce

parfüme dikkat et canım kırılmasın ,kargoda biliyorsun umursamıyorlar hiç

merhaba arkadaşlar..bugün altı paketim vardı kargolanacak..arkadaşların para yatırmasını bekleme,paketleme derken 4 gibi ancak çıkabildi kardeşim .. 4.30 da kargo alımı kapanıyormuş,kapıda ödeme hesabı bugün hiç açılmamış zaten( tamda adamına rastlamış ..4 gönderinin sadece birini yollayabilmiş oda saimeari arkadaşımız..saat 4.30 olunca diğerlerini almamış malesef...tıpış tıpış geri getirdi( yarın öğleden önce saat 10-11 civarı tekrar gidecek inş.. bir aksilik olmazsa takip nolarınızı yollayacağım anlayışınız için teşekkürler..tek tek mesaj atacaktım fakat 5 dak. engeline takıldım..

Olsun canım önemli değil ama ben çoook sabırsızlılla bekliyorum :)

sağol canım..dört gidişimin üçünde sistem kapalı oluyor nasıl iş anlamadım:S

aynen öyle canım bende bugün gittim geri geldim ,bir arkadaşımınkini gönderdim sandım ki 1 saat sonra aradılar sisteme kayıdı olmamış gelin alın kargonuzu diye ,bende yarın gelicem hepsini bir gönderirim yine dedim ,oysa gönderdim sandığımın kpsi elimde ,aynı kp ile gidecek yine dedi,akıl ermiyor ptt ye ..bu arada 6.5 idi ya 1 kg a kadar 5.85 tl indirim yapmışlar. ve ptt kargo teslimşb.lerden artık alınmayacakmış eve gelicek yani artık yeni sistemde izmirde benim olduğum yerde bugün başlanmış bu sisteme.. birde ödemeli gönderilerde kargo alıcı olayı kalkmış,satıcı kargoyu ödeyecek ama ücreti alacağı bedele extra yansıtacak bilginiz olsun

Son düzenleme:
ve işte kalanlar...öncelikle şunu söyleyeyim masada olan çekimlerde ışıktan dolayı renkler biraz farklı çıktı.asıl olan renkleri kolda takılanlardaki gibi..

no1 :gri çanta,bikaç kez kullanıldı,25tl

no2 :acı kahve eri çanta,bir iki kez kullanıldı,25tl

no3 :çakma fendi,gerçek deri,bir iki kez ancak kullanıldı,40tl

no4 :renkli kareli çanta,arkası düz bordo,bikaçkez kullanıldı,25tl

no5 :lacivert çanta,temiz kullanıldı,masada rengi cırt çıkmış normale koldaki gibi koyu bi lacivert,25tl

no6 :karamel delikli çanta,bikaç kez kullanıldı,rengi koldaki gibi turuncuya yakın bi karamel,25tl

no7 :çakma prada,ama yinegerçek deridir,bikaç kez kullanıldı,25tl

Son düzenleme:

Evt malesef isimizi kolaylastirmak yerine zorlastiriyorlar ( cocukla git gek zaten zor oluyor..indirim mevzunu anlamadim ama 2kg ya kdr sehirici 4.5 sehirdisi 6.5du..sadece sehirdisinami indirim olmus??sevgililer gunune ozel indirimmi yoksa herzaman mi?

kizlarr kargolarinizi teslim ettim biraz once.guzelce paketlemistim ama kargoda buyuk boy poset olmadigindan kargo paketine koyamadik.oyuzden heryerini bantlattim yirtilma falan olmasin diye.oyuzden goruntuleri biraz cirkin olabilir kusura bakmayin
umarim sag salim elinize ulasirlar.

''Selam kargom geldi.cok begendim,tesekkurler.. ''

saimeari arkadaşımızın kargosu ulaşmış bile ptt bazen sinir etsede çok hızlı
bugün yolladıklarım yarın sahiplerine sağ salim ulaşır inş..

Son düzenleme:
Merhaba canım kargon geldi teşekkür ederim sorunsuz bir alışverişti. Yalnız kırık beyaz çanta biraz kirli gibi geldi bana rengi mi öyle yoksa? Kusura bakma benim gözlerimin gece görüşü pek iyi değildir de :)

bende ses çıkmadı kargolar ulaşmadı mı diye düşündüm..evt canım biraz rengi öyle birazda kullandım sonuçta..genel olarak kontrol ettim ama tek tek silmeye vaktim olmadı malesef

bende ses çıkmadı kargolar ulaşmadı mı diye düşündüm..evt canım biraz rengi öyle birazda kullandım sonuçta..genel olarak kontrol ettim ama tek tek silmeye vaktim olmadı malesef
Canım gündüz evde olmadığımdan güvenlik teslim alıyo benim kargoları :) yıkasam çanta bozulur mu ki?

Canım gündüz evde olmadığımdan güvenlik teslim alıyo benim kargoları :) yıkasam çanta bozulur mu ki?

valla hiç denemedim:)) sonuçta metal kısımları falan var parlaklıgı gidebilir..dediğim gibi zaten kendi rengide biraz öyle.. bence nemli bezle silebilirsiniz, genelde öyle yazıyor kullanım klavuzlarında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…