cnm bu sistem çok değişmş... Benm zamanmda ÖSS vardışimdi bi göz attımda kpss içinde özel kitapları varmış adamın tüm derslerinizi kapsıyor...
katsayı kalktı meslek liseleri kendi bölümlerini tercih ederlerse puanları kırımayacak sanırım ya aslında bilmiyoruum sen yinede araştır lys ygs den daha zor yanlız geosu matı bakımından
Cnm ewet ihtyaç yayıncılığın matematk kitabının bede pdf si var.. Ewet güzel.. zaten ihtyaç yayıncılık çok iyi bi yayınevi... Ama kesnlkle antremanlarla matematk kitabı çok faydalı bi kitap... yedi iklimi keyifli matematği bi kaç öneren oldu.. ben bide hipotez yayıncılığın sözelciler için matematk diye bi kitabını aldım burada bi arkadaş aldı tavsiye etti bende merakımdan aldım... Ama ben antremanlarla matematğe alışmışım.. sadece çok oyalayıcı çok işlem veriyor çok vakit kaybı oluyor ama tabi o kadar işlem yapıncada tam öğreniyorsunBu antremanlarla mateğin 2. si var bide onu bitrcem daha bu da biticek... Cnm dediğin çok doğru evet kesinlkle temel yapmadan kurslara giden kişinin ya çok para harcayıp temelden alması lazım o zamanda çok para gider:26: rahat 5 bin lirayı gözden çıkaracak matematk öğrenmek için Temelden almayınca olmuyo cnm... dediğin çok doğru öğrenmeden kurs almak çok saçma.. Benm burda bi arkadaşım 2010 kpss ye hazrlanrken saati 50 TL ye özel ders aldı ama 5 net yapablyormuş... O kadarda üstüne düştü bi de... para harcadı... Ben burda kadınlar kulübünde bi arkadaştan duydum.. Hiç matemtği yokmuş antremnlrla mat kitabına çalşyormuş benm gibi... 1. kitabı bitrmş ve 2. ye yeni başlamş ve 5 net en az yapıyorum diyo önceden hiç yapamıyormuş... yani o kadar kursa para vereceğimize bu şeklde kendi kendimzede halledeblrz... Kursa sonradan gitmek daha mantklı... İnşallah hallederz cnmmm...
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...unlugum-katilacak-arkadaslari-bekliyorum.html
canım bak bu benim konum katılım oldukça liste yapacağım, hangi ders olursa olsun bitirdiğin hallettiğin kısımları hanene yazacağım, şimdilik katılım yok ama 2014 sınavına yaklaştıkça eminim artacaktır.
2 sene boyunca kendim hazırlanacağım, sadece dershanelerin sınavları oluyor ya, konular bitince onlara girmeyi düşünüyorum, bence de özel ders ve temel matematik kursları hem para hem de vakit kaybı, insan o popişini çalışma masasının sandalyesine koymadan, oturup matematiği anlamaya çalışmadan, başkalarına kafatasını açtırıp zorla içine bilgi koydurtmaya çalışması faydasız. biz bu işi kendimiz çözeceğiz, konunu aboneliklerime aldım. rahat bırakmam artık, sıkıştırır da dururum seni çalıştın mı bakiyim nerelerdesin diye, ona göre
antremanlarla matematik kitabını alayim ben o zaman, ama önce şu ihtiyacı bitireceğim, senin kitap da sırada bekleyecek, sadece bir şey soracağım içinde çözümler de var mı, çözümler olmadan ben anlayamıyorum henüz
Cnm tamm bende konuna abone olucam... iyi yapmşsın böyle bi konu açmakla ben de bu gidişe 2014 kpss sine girecek olanlardamBu yıl zemn hazrlıyorum
Beni dürt sıkıştır cnmBöyle bişeye ihtyacım var... Ewet paylaşalm sürekli bitrdğmz konuları.... netlermz ne kadar artmış onları paylaşalm... Cnm antremanlarla matematk kitabında malesef çözümleri yok... sadece cevapları var.... ama konuyu anladıkta sonra yapıyorsun zaten sonuca bakıyorsun doğru çıkınca mutlu oluyorsun... benim de bu kitapta bulduğum tek eksk çözümlernn olmaması ama çok fazla gerek duymuyorum çözümlerine... Cnm bu antremanlarla matematğin sadece 1 ve 2. kitabı matematk 1 konularını anlatyor... diğerleri trigonomtri,türevler falan varya öbür baba konular onları anlatyor... ben kpss için öğreneceğim matematği o yüzden matematk 1 konularını öğrensem yeter... 1 ve 2 kpss ye gireceklern işini görüyor cnm.... Ama bi de şöyle bi durum var insanların alıştğı kaynaktan çalşması daha iyi... ben antremanlarla matematğe aLIŞTIMM... O yüzden memnunum... Cnm sen beni sürekli sıkıştır Böyle bi arkadaşa ihtyacım var
tamambu konundan ayrılma sakın ben seni sıkıştırırım
ilk başlarda katılım olmuyor ama bu konu çok gerekli, sen açmasaydın ben açacaktım ayrıyeten bunu, çünkü matematiği severek hevesle çalışmalıyız, matematiği halledince önümüzdeki bütün engeller kalkacak.
tek tek sorularımı yanıtlamışsın ya çok sağol, senin gibi çalışma arkadaşı zor bulunur, beni de acayip heveslendirdin, eşime bu kitapları kesin almalıyız diye baskı yapacağım, 4 ünü de istiyorum, matematiğin bütün ayrıntılarını öğrenmek istiyorum.
özellikle ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı kitabı bana çok yardımcı oldu, yazanlar sağolsun, senin kitapla da paralel devam edeceğim
bir bakayim kitapyurdunda var mı bu kitaplar, ben oradan kitap alıyorum, uygun oluyor ve hemen getiriyorlar kitapları
Cnm evet kitap kurdunda vardır iyi bi site orasıdaEwet brbrmize desstek olalım... Matematği inşallah 2014 de hallederz... azmimiz var yapacağımıza inanıyorum. Cnm senn bölüm ne?? Lisansdan mı gireceksin?? Profilinde Yüksek lisans yazıyor. Yüksek lis. mı yapıyorsun cnm çok iyi
hallederiz evelallah, yüksek lisans bitti, hacettepe dil bölümü mezunuyum, Alman ve İngiliz Dili Edebiyatı alanlarım, 7 temmuzda oluyor benim sınav, senin gireceğin sınav ön lisans? lisans? lise? hangisi? benimki lisans. ne zamanlar oluyor senin sınav, yine iki senede bir mi ?
çok iyi ya hepsi var kitapyurdunda, afferin vallahi, bitmeden almalıyım
Cnmm senn topiğe yazdım.. bu yıl önlisansdan giricem moda tasarım benm bölümüm.. oooo süper dil mezunlarına hayranım benm de en büyük hayalımdi halada hayalim dil mezunu olmak... Seneye LYS-LGS ye de gireceğim cnm tekrar ünv. okumak için... dil istyorum... bakalım bi şansımı denycem.. Cnm evet bizdede aynı çift yılllarda oluyyor kpss ama lisanslar temmuzda,önlisans ve liselilerde eylülde giriyor... senn az zamanın kalmış cnm hayrlısıyla hallederz inşallah bu yıl kısmet olmazsa senn topikte devam ederz çalşmaya 2014 eSeneye inşallah mezun oluyorum cnm seneye ben heryıl olan A grubu kpss ye gireceğim inşallah .... o yüzden duraksz devam etmm lazım kpss çalşmaya.. cnm sen formasyon aldıysan eğitim bilimleri sınavına girecek misin?? Ben bu yıl eylülde ki kpss ye... seneye de A grubu kpss ve LYS-LGS ye girmek istyorum.. 2014 de de inşallah tekrar B ve A kpss çok uzun benm yol Yaş kaç bu arada
offf ne kadar da çok sınav, erkenden başladığın iyi olmuş, günde kaç saatini çalışmaya ayırıyorsun?
olur inşallah canım ya, ama ilk mesleğe odaklan, ben eğitim eğitim diye tutturdum, lisans hacettepe, ikinci üniversite aöf, yüksek lisans hacettepe, sonuç geçen ay 25ime girdim hala sınavlarla uğraşıyorum, hiç yüksek lisans ikinci üni falan uğraşmayan adamlar sadece lisans zamanlarında kpss çalıştılar, şimdi ne güzel memur oldular...
ewet cnm kesnlkle haklısın... önce meslek sahibi olduktan sonra eğitime devam etmek en mantklısı ama sen iyisin maşallah 25 yaşında yüksek lisns mezunuusn tebrikederm seni.. inşallah aynı başarrıyı kpss de de görürsün cnm.. Bende zaten şu an ilk mesleğe odaklandm cnm.. AÖF okuammın sebebide dediğim gibi 3001 yüzünden. 3001 e 4001 den daha az kadro veriliyor bu aradaonun durumu daha kötü... İnglzce öğretmenliği çok istyorum cnm. Bilgilerim tazeyken gerçi daha bilgi yok ortada hala çoğu dersten temelim bile yook temel yapıcam diye uğraşıyyorum ama inşallah olacak.. daha önce çalşmadğm için başarsz oluyordum, çalışıpta başarsz olsam neyse o yüzden şimdi çalşmayada başladık.. konuları bitrp hazrlannca bütün girmeyi düşündüğüm sınavlara giricem cnm şansımı denycem Bu arada hacettepe çok iyi bi üniversite ne güzel ordan mezun olmuşsun.
canım temelden matematik öğrenmek istiyorsan ztv de matematik anlatan bir öğretmen var.hasan öktem.nette ztv yazarsan bulursun.anlamadığın yerde durdur tekrar tekrar izle.ben ordan çalışıyorum bütün derslere.matematikten anlamadığım yerleri o öğretmenin sayesinde anladığımı farkettim.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?