Temelden matematik öğreniyorum

matematikte kaç net çıkartıyorsunz ortalama?

• 0 (sıfır) Net :(

OY: 2 40,0%
  • 1-5 arası

OY: 2 40,0%
  • 5-10 arası

OY: 1 20,0%
  • 10-20 arası

OY: 0 0,0%
  • 20-30 arası

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

ÇOk sağol Cnm ben antrmlrla mat. kitabınn ikincisini, matematk 2 konuları var ya matrsler,türev,integral konuları işte onu anlatyor sandım sadece 1. kitabı aldım o yüzden... neyse bunu bitreym hemen onuda siparş vercem şimdi 2. kitabı bitrdn mi bitrmk üzeremsn cnm sen? Peki ikinci kitabı bitrnce kaç net yapıyorsun şöyle böyle?

daha 2 yi bitirmedim ama baya yararı olacakmış:) başındayım sınavlarım vardı istediğim gibi geçmedi tekrar başladım çalışmaya

daha 2 yi bitirmedim ama baya yararı olacakmış:) başındayım sınavlarım vardı istediğim gibi geçmedi tekrar başladım çalışmaya

inşallah faydasını görürüz cnm.. Bu zamana kadar hep matematk yüzünden mağdur oldum... artık burama kadar geldi karar verdim öğrencem bi şeklde inşallah.. senin yaş kaç cnm? LYS ye mi hazrlanıosun?

inşallah faydasını görürüz cnm.. Bu zamana kadar hep matematk yüzünden mağdur oldum... artık burama kadar geldi karar verdim öğrencem bi şeklde inşallah.. senin yaş kaç cnm? LYS ye mi hazrlanıosun?

Güzelim sana bir tavsiyede bulunayım... internetten ekol hoca nın videoları var. çözüzl soruları da var... ortaokul düzeyinden başla eminim çok faydası olacaktır...kitaptan kendince öğrenmek daha zor sen o videoları izle eminim sonuç alırsın... iyi çalışmalar canım

Tebrik ederim, başarılar, asla vazgeçme, vaktinde çok yeltendim, ama zorlanınca bıraktım, dil bölümüyüm ve matematik görmemiştim, temelim de pek sağlam sayılmaz, ama her yerde karşıma çıkıyor, benim de bu işi halletmem lazım. Yedi iklimi nedense pek beğenemedim. İhtiyaç yayınlarının kpss konu anlatımmı var bende şuan, ilk onu bitireceğim,çoğu kişinin önerisiyle aldım.

Sana önerim zaten istemiyormuşsun, asla ön hazırlık yapmadan kurslara falan yazılma, kendini geliştir ilk önce, 2-3 kitabı iyice çöz temelini anla sonra gideceksen gidersin kurslara, zaten sen kendin çalışmadan kurslara git dur ne fayda, çok iyi düşünmüşsün, halledeceğine eminim...

inş ablacım liseden yeni mezun oldum ygs kötü geçince lys ye hiç çalışmadım ama bu yıl kesin kafama koyacam seneye üni inş .) sen üniyi bitirdin dimi nerden mezunsun

inş ablacım liseden yeni mezun oldum ygs kötü geçince lys ye hiç çalışmadım ama bu yıl kesin kafama koyacam seneye üni inş .) sen üniyi bitirdin dimi nerden mezunsun

İnşallah canım seneye istedğn hedefe ulaşırsın... BEn Dumlupınar üniversitesi Meslek yüksek okulu 2 yıllık Moda tasarım mezunuyum cnm.. Biizm bölüm kpss de avantajsız bende şu an Açıköğretmden iktisat okuyorum. 4. sınıfa geçtim... 2014 de lisans mezunu olarak gircem inşallah kpss ye... BU yıl önlisansdan gireceğim... Ben hep meslek lisei meslek yüksek okulu okuduğum için matematğim olmadı hiç... Mecbur kpss için düzelticez.....

cnm bende var o videolardan... ama benm elimdeki antremanlarla matematk kitabı bana çok faydalı geldi.. benm temelm hiç yok... Çalştktan sonra çok faydalı gerçekten herkese tavsiye derm.. Senn dediğin videolarda iyi cnm onlara da bakıyorum ara ara.. sağol

hayırlısı neyse o olsun boşuna iki yıllık moda tasarım okumasaydın iyiymiş sağlık olsun ya birşeyler öğrenmiş oldun.valla ben hiç matematiği sevmiyordum mattan çok geriydim çarpım tablosunu bile tam olarak lise 4 te öğrendim (antrenmanlarla matematik sayesinde) diyebilirim ama birşeyi sevince öğrenmeye hevesin artıyor sevmek gerekiyor sadece o kadar korkulacak bir ders değilmiş matematik öyle diyorlar benim ön yargım kalktı :d üni hayatı güzelmiş ya ayaklarının üstünde duracan aile yok bişe yok ohh bir an önce gitmek istiyorum bunaldım buralardan

ablacım ne yap biliyomusun her konudan önce yarım saatini ekol hocanın videolarına ayır konuya başlamadan önce kolaylık olur sana

hepinize basarilar arkadaslar,ben de evde kendim calisdim matematigi,belki faydasi dokunur size,ekol hocanin videolarini izledim,cok faydasi dokundu,isterseniz bir goz atin

Cnm ewet ihtyaç yayıncılığın matematk kitabının bede pdf si var.. Ewet güzel.. zaten ihtyaç yayıncılık çok iyi bi yayınevi... Ama kesnlkle antremanlarla matematk kitabı çok faydalı bi kitap... yedi iklimi keyifli matematği bi kaç öneren oldu.. ben bide hipotez yayıncılığın sözelciler için matematk diye bi kitabını aldım burada bi arkadaş aldı tavsiye etti bende merakımdan aldım... Ama ben antremanlarla matematğe alışmışım.. sadece çok oyalayıcı çok işlem veriyor çok vakit kaybı oluyor ama tabi o kadar işlem yapıncada tam öğreniyorsun Bu antremanlarla mateğin 2. si var bide onu bitrcem daha bu da biticek... Cnm dediğin çok doğru evet kesinlkle temel yapmadan kurslara giden kişinin ya çok para harcayıp temelden alması lazım o zamanda çok para gider:26: rahat 5 bin lirayı gözden çıkaracak matematk öğrenmek için Temelden almayınca olmuyo cnm... dediğin çok doğru öğrenmeden kurs almak çok saçma.. Benm burda bi arkadaşım 2010 kpss ye hazrlanrken saati 50 TL ye özel ders aldı ama 5 net yapablyormuş... O kadarda üstüne düştü bi de... para harcadı... Ben burda kadınlar kulübünde bi arkadaştan duydum.. Hiç matemtği yokmuş antremnlrla mat kitabına çalşyormuş benm gibi... 1. kitabı bitrmş ve 2. ye yeni başlamş ve 5 net en az yapıyorum diyo önceden hiç yapamıyormuş... yani o kadar kursa para vereceğimize bu şeklde kendi kendimzede halledeblrz... Kursa sonradan gitmek daha mantklı... İnşallah hallederz cnmmm...

Cnm aslında ben önceden stilist tasarımcı olmakistyordum çocukluğumdan beri ama okul bitince erkek arkadaşım ve ailem istanbula gitmeme iş bulmama izin vermediler... Bende burada kurslarda dikiş nakış öğreticiliği yaptım bi ara ilkoklda resim derslerine falan ücretli öğretmen olarak girdim ama baktım böyle olmayacak, bende artık memur olmaya karar verdim... 3-4 defa denycem şayet olmazsa kpss çünkü birazda nasip bu işler... olmazsa burada modaevi açmayı düşünüyorum cnm aslında bu diploma sayesnde memur olamazsam bi çok şey yapablyorum.. ama tabi önce memurluk.... bakalım hayrlısı... İsteyip azmettkten sonra rabbimde yardım eder nasipeder inşallah.. Ewet ben biraz ilerleyeyim köklü üslülere falan geleyim dediğin gibi önce video sonra kitap ama ben daha rasyonel sayılara gelmek üzereyim daha hani temel şeyleri öğrenyorum... Cnm sen şimdi kaç net çıkartyorsun antremanlarla mat. sayesnde.?

0 dan başladım ben. final dersanesine gidiyorum herkesin bildiği gibi final en kazık yayınlardan ve çok zor sınavlarıda öyle 20 sorudan 8-9 yapabiliyorum ama başka dersanenin sınavları çok kolay geliyor başka dersanenin sınavına girsem bi 13 14 yaparım heralde

Cnm yani ortalama 10 net yapıyorsun.. Bu 10 neti antremanlarla matematk sayesnde mi yaptın? Şu an 2. kitabın kaç da kaçını bitrdn şöyle böyle??? yarısını , çeyreğini??? Ben de kpss de 10 net yaparsam bu yıl çok sevinicem.....

Bu arada bi de seliss cimmmm problemlere geldn mi??? Ben şu problemleri denklem kurarak hiiç yapamıyorum inşallah bu kitap sayesnde öğrenirz..

evet antr. matın sayesinde ama kimse için yeterli değil 1. kitap sen kesinlikle 1 i bitirip 2 yi almamak yapma çünkü kpss soruları yorum gerektiriyor yorum içinde çokkkk soru çözmek gerekir...dediğim gibi 2. kitaba yeni başladım gün gün değil bu kitap hafta hafta ayırmış ben günde iki hafta bitiriyorum tüm günüm gidiyor az sonra yine başlayacam

Bu arada bi de seliss cimmmm problemlere geldn mi??? Ben şu problemleri denklem kurarak hiiç yapamıyorum inşallah bu kitap sayesnde öğrenirz..

bana garanti veriyorlar bu iki kitabı adam akıllı anlayarak bitir çözemeyeceğin soru kalmayacak diyorlar...yok ablacım üslü köklü basit eşitsizlik orantı ve daha birçok konu bitirmem gerekiyor oraya gelmek için başındayım 1 ayımı bu kitaba bir ayımı geo ya bir ayımıda tarih coğr ayıracam sonrada dersane başlayaacak zatn

Cnm evet biliyorum kesinlkle 2. kitabıda alıcam.. bi bitreym bunuda kolay hemen verrm sipariş.. Cnm Bu antremanlarla matemtk geometri anlatan kitabıda varmıdr acaba??? Ya ben bide bu yıl LYS ye girmek istyorum burada yaşadğm yerde belki güzel bi bölüm tuttururum şu matematği halledersem... şansımı denemek istyorum.. yalnz şu katsayı kalktı diyolardı meslek liseleride artık istedği bölüme puanı kırılmadan gidecek diolardı acaba doğrumu? Eğer öyleyse girmeyi düşünüyorum LYS ye .. daha fen konularına da bakmamm lazım

şimdi bi göz attımda kpss içinde özel kitapları varmış adamın tüm derslerinizi kapsıyor...
katsayı kalktı meslek liseleri kendi bölümlerini tercih ederlerse puanları kırımayacak sanırım ya aslında bilmiyoruum sen yinede araştır lys ygs den daha zor yanlız geosu matı bakımından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…