tebrik ederim seni canım. başarılar. benim matematigim zaten iyiydi ama şu an matematikle ilgisi olmayan bir işte çalışıyorum. o yuzden bılemıyorum kitapları. ama matematik zevklidir. ben geometriyi kendi kendime okuyup anlamaya çalışmıştım ve anlıyordum dershane öncesi. konu anlatımlı kitaplar faydalı olur. başla bakalım çalışmaya:)
meraba canım bende aynı durumdayım yani kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum ama hazirandan itibaren özel ders almaya başlayacağım mattan istersen buradan öğrendiklerimizi birbirimize anlatalım yani aslında benimde kötü ama olsun öğrendikçe iyi olacaktır konu anlatımlı kpss siteleri varya oralara bakıyorum arada ben
Benimde durumum aynı senin gibi mat. temelden öğrenmeye başladım ve antremanlarla mat. kitabını aldım ben şimdi 2. kitaba geçtim keşke arkaya çözümlerinide yazsaymış diyorum ben çünkü insan yapamadığında sorucak kimsede olmayınca sinir küpüne dönüyor en azından çözümleri olsaydı yapamadığımıza bakardık nerde hata yaptığımızı anlardı ama genel itibari ile güzel kitap.... Birde uzman kariyerin çözümlü mat. kitabını çok öneriyorlar gerçi bazı yorumlar biraz seviyesinin yüksek olduğunu söylüyorlar ama bakmak lazım...
cnm antremanlarla matematk 2. kitaba geçtim demişsn cnm nasıl bi faydası oldumu??? Netlerde bi gelişme var mı?
Cnm evet çözümünüde yazsaymş çok iyi olacakmş
Henüz bariz bir gelişme yok,yok derken az önce 2010 yılının çıkmış sorularını kendimi denemek için çözdüm 5 mat sorusu yapmışım çok az yanii moralim bozuldu gerçi konularım tam bitmedi 2. kitapta daha bölünebilme kurallarındayım daha başındayım yanii ama yinede moralimi bozmaya yetti gerçi diğer dersler çok kötü değildi ama sınavda en az 15 soru yapmam lazım mattan((
cnm 2. kitabıda bitrnce bakalım nasıl olacak bana burdan yazarmsn 2. kitabı da bitrnce nasıl oldu netlerin???
bide cnm 5 net i hangi konulardan çıkardn..? problemlerden hiç yapmadın demi?? problemler o 5 net içinde var mı?? eğer yoksa problmleri tam halledersen 10 net problemlerden yapsan toplam 15 net olur cnm... 2. kitap sanırım problemlerden bahsediyormuş çoğunlıukla
Tabiki yazarım takip ederim...
5 neti ikisi rasyonel sayılardı bölümlü sorular, biri sayı sıralamaları var ya onlardandı biri + - işaretli soru vardı onlardan birde sayı basamaklarıyla ilgili bir soru vardı.. Hiç problem yapmadım çünkü henüz problemlere gelmedim konu olarak... 2. kitap önce temel kavramlardan başlıyor, sonra +,- ve tek çift muhabbeti, sayı basamakları,taban aritmetiği,bölen kalan ilişkisi,bölünebilme kuralları, asal çarpanlar ve pozitif tam bölen sayısı,obeb-okek,rasyonel sayılar,basit eşitsizlikler,mutlak değer,üslü ifadeler,köklü ifadeler,çarpanlara ayırma,oran orantı,ortalamalar,denklem çözme, sonrada sayı,kesir,yaş,işçi-havuz,hız,yzde,karışım,faiz problemleri hepsi var yani 2. kitapta, 1. kitaptaki bazı konuları da geniş açılımlı olarak vermiş....
canım bende aynı durumdayım yediklimin keyifli matematik kitabını aldım hosuma gitti baya da yardımcı oldu mesela artık rahatlıkla denklem cözebiliyorum
kesinlikle lise 1 matematiğini tavsiye ediyorum. ben liseden dil çıkışlı olmama rağmen 4 yıl önce kpss de 3 yanlış yapmıştım. düşünün en son lise 1 de gördüm matematiği. ayrıca çözemediğiniz sorular olursa elimden geldiği kadar yardım etmek isterim:) kolay gelsin
arkadaşlar temelden matematik öğreniyorum... antremanlarla matematk diye bi kitap aldım ama bi yanımda bana matematkten anlayan bilemdğm yerler olduğunda takıldğmda yardm edecek birisi lazım malesef öyle biriside yok.. özel ders alma şannnsım da yokkben tek başıma temelden matematk öğreneblrmym acaba??? Bana önerebleceğnz başka kitap var mı??? Bu arada yedi iklimn matematk kitabı var temelden alanlar için.. o kitabı kullanann var mı acaba??
cnm sen 1. kitabı tek başına mı bitrdn yoksa arada takıldğn yerlerde birinden yardm aldın mı?? ben 1. kitabın 8. günündeym.. ortak paranteze alma falan varya harfli ifadeleri paranteze alıosun falan.. ben onları yapamıyorum yasen hiç anlamadığın yeri geçmedn demi
gün gün gitme ikişer üçer günle bitirmeye bak epey bi zaman alıyor ve bitirdiğimde sadece matematiğe olan ön yargım ortadan kalktı , rasyonel sayıları hiç bilmiyordum öğrendim denklem harfli ifadeler hepsin yuttum çözemediğim soruları birine çözdürmekten utanıyordum ama kesinlikle sen öyle bişe yapma konular bağlantılı arkadaşlarına falan sorabilirsin
cnm malesef gün gün gideblrmtarih de çalşyorum... Bi ders çalşmaya başladm akslkler hiç yakamı bırakmadı Tam başladm deprem oldu 5-6 gün eve giremedk.. sonra yurtdışından öisafrler geldi... sonra başladım yine 2 gün önce regl oldum ve bu ay çok kötü oldu üşütmüşümde biraz Bugün kendime geldim... pazar günü babam evde olduğu için evi boyadı banada sürekli iş buyurdular... Ya ben bu evde ders çalşamıyorum... :2: Yarında kpss kaydımı yaptrtcam:26: hergün bi iş çıkıyor dersn başında saatlerce kalamıyorum... 10 gün sonra nişanlm gelcek.... offff en en iyisi bi yurt bulayım 2 ay kapanayım oraya... cnm evet antremanlarla mat. kitabı bana bi umut oldu... gün gün gidiyorum hatta şu akslkler olduğunda hiç bakamadğm bile oldu.... Yoluna koyucam telafi edicem... ama günde 1 gün bitireblrm tarih de çalşyorum.... cnm sen 2. kitaptasın demi?? faydasını 2. kitaptamı görüyorsun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?