• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temel Destek Kredisi Hakkında

gelen mesajla şubesiz oldum müşteri ama şifremi doğru girmeme rağmen bloke etti. Bence sistemi çöktü dün. Siz İstanbulda mısınız? Şubeler ne durumda çok kalabalık mı ?
Bursadayim bankalarin onu malesef kuyruk iceri tek tek aliyorlar. Subeden kayit yaptirip bankamatikten cektik. Ama bize gelen msjda en yakin subenizden mobil bankacilik kaydinizi yaptirin yaziyordu

Bursadayim bankalarin onu malesef kuyruk iceri tek tek aliyorlar. Subeden kayit yaptirip bankamatikten cektik. Ama bize gelen msjda en yakin subenizden mobil bankacilik kaydinizi yaptirin yaziyordu

belki şubeler yoğunlaşınca direkt mobilden almaya izin vermişlerdir. yapacak bişey yok artık şubeye gidicem saatlerce beklesem de açmıyor müşteri hizmetleri :(

Bu arada biz 10 bin basvurduk 3 bin cikti. Sizin nasil oldu. Birde ziraat ve halk daha iyiymis sanirim vakif cogunluga dusuk vermis

Bu arada biz 10 bin basvurduk 3 bin cikti. Sizin nasil oldu. Birde ziraat ve halk daha iyiymis sanirim vakif cogunluga dusuk vermis

Isleminizi yaptinizmi bende ayni yollardan geçtim detaylı anlatabilirim isterseniz yardımcı olmak isterim

merhaba, banlandım yazamadım anlatmanız mümkün mü acaba müsait olduğunuzda? malum ramazan, telaş vardır belki. bekleyeceğim çok teşekkürler.

Back
X