• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temasli olup sonradan pozitif çıkanlar bakabilir mi

Bademcik ağrısı gibi miydi ?
Gebe iken nasıl atlattın ? İlaç almadın değil mi ?
Aynen boğazım şişmiş gibiydi,geniz kısmında yanma vardı grip, soğuk algınlığı falan sandım..5 gün sonra eşim belirti verince suphelendik teste gittik pozitiftik.hiç ilaç kullanmadım, eşim kullandı. 3 gün sonra doğum için tekrar test istemişlerdi, ben negatiftim,eşim pozitifti hala.. yani ben belirtilerimden 8 gün sonra negatife düştü testim..2 gün sonra da doğuma girdim.

Arkadaşlar eşim iş dolayısıyla yaklaşık haftada bir prc testi oluyor.
Dünde hiç bir bulgu yokken akşam arandı testi pozitif çıkmış tabi o andan itibaren tedbirimzi aldık odaları ayırdık çocuğumla biz ayrı eşim ayrı odada kalıyoruz eşim 3 aşı oldu oldu ve kendini aşırı koruyan biriydi nasıl geldi anlamadık Nyse soruma geleyim bu illet bana veya çocuğuma geçtiyse kaç günde kendini belli eder? Temalı olup pozitif olanlar kaç gün sonra pozitif oldu acaba.
Ben bugün test oldum negatif ama yarın bir gün pozitif olurmu süreci yaşayanlar yardımcı olabilirmi?

Not eşimde bulgular biraz daha arttı biraz başı ağrıyor az da burun akıntısı
Temasli olup pozitif olmam 4gun içerisindeydi .. bu arada aynı odada uyuyup gecmeyenler olabiliyor öyle insanları da duydum .. bünye meselesi her halde

On günü bile bulabiliyor. Filyasyonda gorevliydim bir ara. Eşinizin bulaş miktarı azsa düşük antikor seviyesiyle bu süreci tamamlayabilir. Eğer bu sırada siz pozitif olursanız tekrar eşinize bulaştırma ihtimaliniz bile var.
10 gün çok geç değilmi ben cumartesi tekrar test olmaktan istiyurm ama

Back