Temasli olup sonradan pozitif çıkanlar bakabilir mi

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.926
5.124
398
Arkadaşlar eşim iş dolayısıyla yaklaşık haftada bir prc testi oluyor.
Dünde hiç bir bulgu yokken akşam arandı testi pozitif çıkmış tabi o andan itibaren tedbirimzi aldık odaları ayırdık çocuğumla biz ayrı eşim ayrı odada kalıyoruz eşim 3 aşı oldu oldu ve kendini aşırı koruyan biriydi nasıl geldi anlamadık Nyse soruma geleyim bu illet bana veya çocuğuma geçtiyse kaç günde kendini belli eder? Temalı olup pozitif olanlar kaç gün sonra pozitif oldu acaba.
Ben bugün test oldum negatif ama yarın bir gün pozitif olurmu süreci yaşayanlar yardımcı olabilirmi?

Not eşimde bulgular biraz daha arttı biraz başı ağrıyor az da burun akıntısı

On günü bile bulabiliyor. Filyasyonda gorevliydim bir ara. Eşinizin bulaş miktarı azsa düşük antikor seviyesiyle bu süreci tamamlayabilir. Eğer bu sırada siz pozitif olursanız tekrar eşinize bulaştırma ihtimaliniz bile var.

Eşimde belirtiler başladiktan 5 gun sonra bende hiç belirti yoktu ve negatif cikmistim testte. 5 gunden sonra belirtiler başlamisti bende.

Bizim evde oğlum öksürmeye basladiktan 5 gün sonra benim boğazım kötü oldu ve 6. gece ateşim çıktı ve 7.gun testim pozitif geldi

2 günde de pozitife dönebilir 10 günde de .Allah yardımcınız olsun .çok geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun, en geç 1 haftaya belirtiniz olur bulaşmışsa ama bulaşmayada bilir illa sizede bulaşacak diye birşey yok sakin olun

benim 10 gün sonra testim negatif çıktı ve eşim korona çıktı tam 10 günün sonunda.
Yani aslında ilk zamanki gibi maalesef kesin garanti olması için 14 gün beklemek lazım.

İnşallah bulaşmamıştır
Çok geçmiş olsun
Bulaştıysa da belli olma günü değişiyor
Biz de geçirdik maalesef

sizin ve ailenize geçmiş olsun . hemen bulaşmaya biliyor. eşiniz yeni ++ çıkmış zaten siz 1 hafta sonra verin çocuklar varsa onlarda versin çok geçmiş olsun...

Yani benim korona olma ihtimalim var bulaştı ise testim negatif çıkması pek önemli değil anladığım kadarıyla

Kayinvalidem temaslı olarak 14 gün karantinada kalıp kimseyle 14+5 gün gorusmeyip,dağ evinde izole olup 19.gun pozitif çıktı .

Bizde bilmiyoruz niye nasil

Ben temastan 3 gün sonra belirti vermiştim(hamileydim 9 aylık) Eşim de benimle temasından 5 gün sonra belirti vermişti. Baş ağrısı, Hafif boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı.

Ben temastan 3 gün sonra belirti vermiştim(hamileydim 9 aylık) Eşim de benimle temasından 5 gün sonra belirti vermişti. Baş ağrısı, Hafif boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı.
Bademcik ağrısı gibi miydi ?
Gebe iken nasıl atlattın ? İlaç almadın değil mi ?

1 gün sonra bendede çıktı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…