Merhaba arkadaşlar , iş yerinde arkadaş pozitif çıktı perşembe günü bugün 5. Gün .. bize de bulaş olduysa kaç gün sonra çıkıyor deneyim ya da duyumunuz var mıdır acaba? Teşekkür ederim şimdiden ..
İş yerinde olan arkadaşım pozitifti. Ertesi gün kızlardan diğeri yaptırdı oda pozitif. 1 hafta sonra o gruptan başka bi arkadaş pozitif. Ben 2 gün sonra yaptırdım negatif ki hepimiz aynı ortamdayız 8 saat boyunca. Belli olmuyo kime ne zaman nasıl kaç günde bulaşır anlaşılmıyo. Şansınıza ne çıkarsa
Ailemi ziyarete gitmiştim. Onlarla yaklaşık 3 saat aynı odada bulundum.
5 gün sonra koku gidince test yaptırdım covid olduğum ortaya çıktı.
Koku gidene kadar hiçbir belirtim yoktu. Tabi sonrasında fenalaştım. Benim test pozitif çıkınca ailemde test yaptırdı. Onlarda pozitif çıktı. Tabi onların belirtileri de sonra ortaya çıktı.
Şuan hepimiz karantinadayız.
Allah şifa versin eşimin annesi babası amcası ve eşi halası hepsi oldu eşimde onlarla aynı odada bulundu çay yemek babamla aynı odada kaldı ertesi gün babası test veriyor pozitif o akşam diğer iki kişi pozitif eşim ve anne si negatif 2 gün sonra annesi pozitif karantina bitmeden hala pozitif oldu bide babanne vardı oda tamamen karantina bitince pozitif çıktı ama eşime hiç geçmedi Rabbim cümlemizi korusun