• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tem Hospitalde doğum yapanlar yardım...

ceren_002

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
13
0
16
İstanbul
arkadaşlar 7 aylık hamileyim tem hospital dr yeker e gidiyorum. Orda dogum yapan var mı ilgi ve ücretler hakkında bilgi verirmisiniz? Memnun kaldınız mi?

Cnm mrb,ben geçtiğimiz Ekim ayında tem hastanesinde doğum yaptım,benim Dr da yeker beydi,doktorumdan cok memnun kaldım fakat hastaneden cok da memnun kaldığım söylenemez,isteğe bağlı sezeryan doğum yaptım,1250 tl ödedim,fakat normal doğum 250 tl,mecburi sezeryan 430 tl idi Ekim ayında,umarım yardımcı olmuşumdur tatlım.;)

canım çok teşekkür ederim, doktor iyi evet. Ama sen neden memnun kalmadın hastaneden ben onu merak ettim, benimde hastaneyle ciddi sorunlarım var hep tartışıyorum hatta şikayet bile ettim.

canım çok teşekkür ederim, doktor iyi evet. Ama sen neden memnun kalmadın hastaneden ben onu merak ettim, benimde hastaneyle ciddi sorunlarım var hep tartışıyorum hatta şikayet bile ettim.

Ben isteğe bağlı sezeryan doğum yaptım,yani günü belliydi,ona rağmen doğum yapacağım gün hastenede boş oda yoktu ve beni doğumhanenin tam karşısında olan doktor odasına aldılar,hemşireler odamı değiştireceklerini söylediler ama değiştirmeleri gece 12yi buldu,gece 12de de pek kimsenin yardımı olmadan başka odaya alındık,anneciğim tek başına eşyalarımızı taşıdı,gece nöbetçi kalan hemşirelerin geneli çok suratsız ve çocuk doktorlarından ikisi özellikle çok ilgisiz,o yüzden artık bebeğimi oraya hiç götürmüyorum,ama yeker bey dediğim gibi çok iyi bir doktor,ondan yana bi sorun yoktu

Ben 2011 Nisan'ında orada yaptım doğumumu bebeğim erken geldiği için kendi hastaneme ve druma yetişemedim iyikide yetişememişim 11000 tl doğum ücreti yerine zorunlu sezeryan + suit oda 780 tl gibi bir rakama geldi yeker bey hiç muayene etmemesine rağmen gece kalkıp geldi nöbetçi Dr beğenmedim diye çok kısa süre içinde eve yakın olmasıda çok önemli birde doğumdan sonra metin bey vardı cocuk dru istanbuldan ayrılana kadar o muayene etti kızımı hastaneye birşey diyemem ama Dr gercekten çok iyi karşı komşumda orda yapmıştı doğumu Yasemin'de Dr adı oda hastAneden çok memnun kalmıştı bu arada 780 tl nin 300tl si gece özel geldiği için Dr aydı umarım işine yarar

Ben 2011 Nisan'ında orada yaptım doğumumu bebeğim erken geldiği için kendi hastaneme ve druma yetişemedim iyikide yetişememişim 11000 tl doğum ücreti yerine zorunlu sezeryan + suit oda 780 tl gibi bir rakama geldi yeker bey hiç muayene etmemesine rağmen gece kalkıp geldi nöbetçi Dr beğenmedim diye çok kısa süre içinde eve yakın olmasıda çok önemli birde doğumdan sonra metin bey vardı cocuk dru istanbuldan ayrılana kadar o muayene etti kızımı hastaneye birşey diyemem ama Dr gercekten çok iyi karşı komşumda orda yapmıştı doğumu Yasemin'de Dr adı oda hastAneden çok memnun kalmıştı bu arada 780 tl nin 300tl si gece özel geldiği için Dr aydı umarım işine yarar

cok tşk ederim sizin durum cok farklıymış :)

kızlar 4.5 alık hamileyim tem hospital yasemin ağralı ya giden var mı?var sa memnun mu değil mi?ben birkaç kere gittim iki kere tanımadı yani zor çıkardı..birincisinde neydi kaçıncı gebelikti diye sordu ikincisinde de eşimle kapının önünde sıra bekliyorduk kapıyı açtı burayı mı bekliyorsunuz diye sordu..bir daha aynı şeyi yaparsa gitmeyeceğim..benim gibi gidipte memnun olmayan var mı acaba ??

kızlar 4.5 alık hamileyim tem hospital yasemin ağralı ya giden var mı?var sa memnun mu değil mi?ben birkaç kere gittim iki kere tanımadı yani zor çıkardı..birincisinde neydi kaçıncı gebelikti diye sordu ikincisinde de eşimle kapının önünde sıra bekliyorduk kapıyı açtı burayı mı bekliyorsunuz diye sordu..bir daha aynı şeyi yaparsa gitmeyeceğim..benim gibi gidipte memnun olmayan var mı acaba ??

ben tam hospital de normal doğum yaptım doktorum yasemin hanımdı..öyle ilgisiz görünüyor pek konuşmuyor fakat doğum anında çok yardımcı oldu biz çok memnun kaldık hastaneden özellikle Gülendam baş ebe var çok ilgi gösterdiler sağolsunlar...
bende sizin gibi çok tereddütlüydüm memnun kalmayacağimı düşündüm ama onlar olmasa normal doğumdan vazgeçer sezeryanla alın derdim....

Back