neyse şimdi mailimi burada yazmayım da, bu siteyi çok merak etmiştim. ve 3 fal baktırdım şu an toplamda. 2 tarot bir kahve. amacım kimsenin aklına kurt düşürmek değil fakat bu 3 kişinin de türkçesi aynı şekilde bozuktu yahu, inanılmaz devrik cümleler, mesela ''hayatında beklentilerinizi karşılayacaksın'' misali özne yüklem şaşmış cümleler vs. hepsinin mi türkçesi böyle yahu buradakilerin. insan kıllanıyor illa. o yüzden buraya not düşüyorum. hiç farklı tarzda konuşan birine denk gelmedim daha. ha evet içerik olarak gerçekten memnun kaldım, bunu inkar edemem. ama benim şu an baktırdığım 3 falın 3'ünde de konuya girişleri, yorumların ilerleme şekli, o spesifik konu hakkındaki yorumları falan aynıydı. tamam belirgin bi şey var o illa görünecek aklım da o konuya odaklı ama o konudaki yorumlara girişleri falan komple aynıydı.
3. falda denemek için farklı nickle yolladım, 2. hesabımdan. dedim bakalım bu farklı hesaba ne diyecekler, hani bilgilerimi falan farklı yazdım. 3. falcı bu 2. hesabımla attığım fala da önceki 2 falcıyla aynı yorumları yaptı. ya gerçekten benim çakralarım, enerji noktalarım çok açık hani her falcıya çok iyi gidiyor galiba durumum; ya da inceden bi kandırma var. biraz normal hayatımda da arkadaşlarım ''dedektif gibisin korkulur senden'' derler, aşırı detaycıyımdır. ha haklarını yiyemem, mevcut ve geçmiş olay analizleri cidden iyiydi. artık fal baktırmam, para gidiyor çünkü. bu kadar yeter. bakalım neler olacak.