- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.026
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.261
kızlar medyumselena hergün giriyor mu sisteme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar medyumselena hergün giriyor mu sisteme
Evet cnm genelde orda arama kismina yaz ama fali secip kisilere baktiginda cikmiyor
ben sabah fal attım 3.sıradayım ama buün hiç bakmadı
o kız hala mithat da mithat diye fal baktırıyor mu
bende selenaya baktırdım sonunda şimdi sonuçları bekliyorum.Ayrıca ben daha önce binnaza baktırmıştım hiç gündemimde olmayan bir konuya yakın zamanda olacak dedi ve oldu başka baktıran var mı telvede binnaza
Kızlar, SaraylıHanımın dedikleri çıktı mı sizde son zamanlarda, ya da olaylar onun dediği gibi ilerliyor mu sahiden? Ya bana güzel şeyler söyledi, uzun da zaman verdi bekle Allah bekle gelmez :))
Ne dedi sana ? Ve ne kadar zaman verdi ? :)
ben asicicek, luna06 ya baktırmıştım. geçmiş le ilgili söyledikleri doğru. gelecekle ilgili tahminlerini bekliyorum artık :) az önce esesin e bir fal gönderdim. bakalım neler söylicek? burada sanırım selena ve binnaz çok önerilmiş. başka kimi öneriyorsunuz?
öyle mi? yol yakınken değiştirsem mi :) sitesindeki yorumlar iyi gibiydi denemek istedim o yüzden. ben de yorumlarımı paylaşırım sizinle.esesin'in dedikleri ban çıkmadı tam tersi oldu inşallah sana çıkar.
kızlar MARSEİLLE ye baktırdım 2kere gerçekten çok güzel ve detaylı bakıyor çok şey bildi ağzım açık kaldı birde PEMBEKAHVEE var yalnız pembekahve olumsuz şeyleride söylüyor göze alabilecekseniz baktırın ama marseille çok iyi ilk falı çıktı bende