- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.041
Mert'in 3 falı çöplerde hiçbişey çıkmadı...sadece saç rengimi değiştirdim:)))) sizi üzmek istemem ama kızlar oldukça pembe tablocuuu gerçekle alakası yok....
ama sesi karizmadır..:)))) ben de İzmirliyim Bornovadan sevgiler diye başlar falına...kıdjışoecfhıuşowchıudh
Cidden ne kadar ilginç fal baktırma, enerji, yorumcuların tavırları ; sizler yazdıkça bazı şeyler oturmaya başlıyor kafamda
yanılıyor olabilirim de bence falcılar duruma göre, medeni halimize göre önce mantık yürütüyorlar, sonra yaşa göre hitap ediyorlar, araya da biraz herhalde burç yorumları katıyorlar, çünkü örnek verirsek Selana dan aldığım yorumların hiç birinde tip ne bileyim burda paylaştığım bir konu hk tek kelime duymadım sonra Mert ten Bornavadan sevgiler diye başlayan yorumla karşılaşmadım hatta olumsuz olan durumları da doğrudan söyledi.
Falları yüzde yüz çıktı mı derseniz hayır gerçi zaman var ama gidişata göre sonucun onların dediği gibi olacağını sanmıyorum çünkü zaman geçtikçe belki ümitsizlik belkide artık benim mantığımın yavaş yavaş ağır basması olmayacak gibi ama şu an hissettiklerim böyle yarın ne olur bilinmez.
Kısacası arkadaşlar ben bu fal işinden pek bir b.....k anlamıyorum artık tek olumlu yanı en sıkıntılı zamanlarımı atlatmamda ümit oldu, sizleri tanıdım gerisini koy versin gitsin ben pes ettim artık fal falan baktırmıycam (dermişim)