- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Başka sebep bulamadım ben, daha önce hiçbir falcı kartlarının sıkıntılı olduğunu söylemiş miydi?
Yok, ya sikintili olursa olsun, yinede bakmasi lazim aslinda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka sebep bulamadım ben, daha önce hiçbir falcı kartlarının sıkıntılı olduğunu söylemiş miydi?
Yok, ya sikintili olursa olsun, yinede bakmasi lazim aslinda.
Senin eskiden bir kez daha ona fal gönderdiğini yine bakmadığını söylediğini hatırlıyorum.
Bakması lazım da belki gerçekten senin kart yorumunu yapamıyordur.:/
Valla bilmem, ben simdi falimi melis96'e gönderdim,
acaba iyi mi ?
Sevgili duyek pembekahveye mi yolladin kahve falini?Ben hic begenmedim kirazeden tamamen farkli seyler soyledi melekten de ben kime inanacagim.En iyi ani yorumlayan kiraze gibi geldi sen ne diyorsun?Sana cikan seyleri oldu mu? Pembekahve icimi karartti gerci kiraze de pembe tablo cizmedi ama en azindan hic bilinemeyecek durumu bildi.Sence kime guvenmeli
Melek mi?(3.kisi var eskiden yapiskan kizama sana gelecek agustosta tarot bakti)
Kiraze mi?(hayatinda biri yok zor olur ama olabilir dedi isabetliydi tarot bakti)
Pembekahve mi?(hayatinda biri var ona yonelmis sen yoluna bak dedi kahve bakti)
Rezzan mi?(Yaklasik benzer seyler soyledi kiraze ile yani tarot olmadigindan cok detayli bakamadi.Kahve bakti)
Falla vakit harcayacağına taktik düşün derim.
Ama bazi falcilar bu isi gercekten biliyor :/
Yani Melek, Derin ve Taha olmasaydilar ben daha halen ters kisinin pesinde
kusuyor olacaktim
Bana öbür falcilar, bekle, birseyler yap, yaklas ona dedileri, hicbirsey olmadi.
Canim cool olmak kacmak bu adamda kacmak gerekiyor ise yariyor.Kolayi kim ister kim sever?Zor olunca kisi kiymete biniyor.Zoru kacan baligi herkes istiyor.Bunu herkes icin soyluyorum kizlar.Erkekler kolayi istemiyor.İlginizi gosterin cekin su ana su yasa kadar ogrenebildigim bu.Cok yavsayan birini size siz ister misiniz?Adam facede her yazdiginizi begense yorum yazsa falan.Bunalti gelir ondandir ben bir gosterip bir cekmeyi tercih ettim:) Siz ne dersiniz bilmem:) Strateji kazanir ins..
Sevgili duyek pembekahveye mi yolladin kahve falini?Ben hic begenmedim kirazeden tamamen farkli seyler soyledi melekten de ben kime inanacagim.En iyi ani yorumlayan kiraze gibi geldi sen ne diyorsun?Sana cikan seyleri oldu mu? Pembekahve icimi karartti gerci kiraze de pembe tablo cizmedi ama en azindan hic bilinemeyecek durumu bildi.Sence kime guvenmeli
Melek mi?(3.kisi var eskiden yapiskan kizama sana gelecek agustosta tarot bakti)
Kiraze mi?(hayatinda biri yok zor olur ama olabilir dedi isabetliydi tarot bakti)
Pembekahve mi?(hayatinda biri var ona yonelmis sen yoluna bak dedi kahve bakti)
Rezzan mi?(Yaklasik benzer seyler soyledi kiraze ile yani tarot olmadigindan cok detayli bakamadi.Kahve bakti)
Ben de derim ki peşinden gitmeden kim ters kim düz anlayamayız Belki de o adamla o iş olacaktı, çaba göstermeden , denemeden bilemeyiz ki...Ha zaten adam hayırsız çıkarsa basar tekmeyi gideriz, adam iyi mi kötü mü anlayacak beynimiz varken neden gidip falcıya soralım ki ? :2:
Deneriz, adamdan yüz bulamasak s..tir ederiz.
Deneriz, adamı beğenmezsek s..tir ederiz.
Deneriz, ama baktık sonu evliliğe gitmeyecek, çeker adamı karşımıza konuşuruz.
Yani erkekler bizim kadar hesapçı değil, daha düzler. Adam ne diypr anlamak için kripto çözmeye gerek yok, ağzı ne diyorsa beyni de odur.
Ya biliyorum'da fal baktirmak iyi geliyor bana hahah
Hobi ve ayni zamanda terapi gibi birsey oldu artik
Hele o Pembekahve salladıkça sallamış bu nasıl bir faldır Allahın aşkına hiçbir ayrıntı yok aynen yazıyorum :
Merhabalar canım hoşgeldin sayfama falın çok temiz ve ferah görünüyor falın demek istiyorum ben çok beğendim.Sen çok sabırlı bir bayansın kolay kolay sinirlenen bir yapın olmadığını görüyorum ben fakat sabrın çok zorlandığında patlıyorsun diye düşünüyorum.Burada karşında bir erkek var fakat bu geçmişinde olan biri değil yani yeni bir tanışma ,kumral uzun boylu zayıf biri bu kişi senin karşına geçip konuşmak isteyecek çok temiz ve güzel konuşmalar olacak bunlar tekrar bir birliktelik olacak aranızda ben öyle görüyorum.yaz aylarında olacak bu kişiyle görüşmen ben o şekilde hissediyorum.3-4 kız arkadaşınla buluşacaksınız ve bir kız arkadaşınızın anlatacağı haberlere çok sevineceksiniz diye çıkıyor,aile içerisinde bir hasta var diy düşünüyorum buna biraz üzüntü yapıcaksın fakat önemli değil geçici bir hastalık olacak bu merak etme hiç.
Bende de bağımlılık oldu.
Açıyorum yorumu, bu da sallamış diyip kapatıyorum.
Hele o Pembekahve salladıkça sallamış bu nasıl bir faldır Allahın aşkına hiçbir ayrıntı yok aynen yazıyorum :
Merhabalar canım hoşgeldin sayfama falın çok temiz ve ferah görünüyor falın demek istiyorum ben çok beğendim.Sen çok sabırlı bir bayansın kolay kolay sinirlenen bir yapın olmadığını görüyorum ben fakat sabrın çok zorlandığında patlıyorsun diye düşünüyorum.Burada karşında bir erkek var fakat bu geçmişinde olan biri değil yani yeni bir tanışma ,kumral uzun boylu zayıf biri bu kişi senin karşına geçip konuşmak isteyecek çok temiz ve güzel konuşmalar olacak bunlar tekrar bir birliktelik olacak aranızda ben öyle görüyorum.yaz aylarında olacak bu kişiyle görüşmen ben o şekilde hissediyorum.3-4 kız arkadaşınla buluşacaksınız ve bir kız arkadaşınızın anlatacağı haberlere çok sevineceksiniz diye çıkıyor,aile içerisinde bir hasta var diy düşünüyorum buna biraz üzüntü yapıcaksın fakat önemli değil geçici bir hastalık olacak bu merak etme hiç.
Yavsayan eskiden bir kiz var ama bu adama ne kadar cok yavsarsam o kadar cok kaciyor ben cozdum.Ondan cool duruyorum.O kiz surekli her dedigine bir cvp yazma pesinde.Melek eskiden biri var ortaya cikmis once bunun hosuna gitmis snra asiri ilgisinden bikmis hemen dedi.Onunki mantikli olabilir ama bilmiyorum ben sabirla ozgoktunun verdigi duayi okuyup cool durup arada haftada bir kendisine yazip bekliyorum.Bu acidan kirazcanin yorumu daha mantikliydi onu oneririm ani bilio.