- 30 Mayıs 2012
- 262
- 9
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Kızlar siz yanlış yerdesiniz ya.Maşallah tellwe de bir kullanıcı var,ya hangi falcının sayfasına baktıysam bakalım ne yorum yapmış baktıranlar diye,hepsinde bir yorumu mutlaka var.Mithat duygu,mithat duygu büyü...başka da bir laf yok.Ezberledim artık,belki sizin de dikkatinizi çekmiştir.Neredeyse her falcıya baktırmış siz asıl ona sorun
telwe de çoğuna baktırdım ama en oturmuşu iyisi acıkahveme aitti. diğerleri pek begenemedım. kötü değil ama geneldi hepsi :/ fal sepetindekiler ise tam bir fiyasko paranıza yazık . nesibe biraz tutarlıydı ama ada yıldız melek fırt yani senaryo yazdılar resmen
Nesibe nin de Ilkayin da bana dedikleri cikmadi, ama Nesibe ani biliyor ve ona gore yonlendiriyor...yani Nesibe hic fena degil bence. Gelecegi zaten kimse bilemiyor.
TelveSirat i begendim ben.
Kiraze12 ye baktirdim, ne goruyorsa onu soylemis, pembe tablo cizmedi. Mutsuzluk ve yalnizlik var dedi.
Monica ve Reena ya baktircam, eglencesine mi aliskanligina mi baktiriyorum bilemem ama fala artik kesinlikle inanmiyorum.
Kizlar, tellwe'de pembekahvee diye bir falci indirim yapmis, Tarot ve Kahve 5tl
Ben bir kere baktirmistim ona, begendim :))
Cherryciğim sence Nesibe bizim mi karşı tarafın mı kafasını okuyor?
Kizlar, tellwe'de pembekahvee diye bir falci indirim yapmis, Tarot ve Kahve 5tl
Ben bir kere baktirmistim ona, begendim :))
Ben de şimdi baktıracağım da kahve mi tarot mu ikilemde kaldım.:/
Bu arada bu Kiraze nin dedikleri cikar mi bilmem ama bana cok guzel bir yuzun olmasi en buyuk avantajin diyip yuzumu tarif etmisgoz rengimden baslayip, yuzumu tarif etmis, sac seklimi bile soylemis hayret ettim Soyleyeyim dedim . Yuzumu guzel bulmasi hosuma gitti, bir daha baktircam ehehe