- 21 Temmuz 2006
- 1.225
- 170
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #4.201
Bir kac gün önce Fatima Tellweye girip Duvarina Falci Muzonun onun menajeri oldugunu ve bakim yaptirmak isteyenler ondan randevu alabilir diye bildirdi.
kızlar numarası nedir merak ettm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kac gün önce Fatima Tellweye girip Duvarina Falci Muzonun onun menajeri oldugunu ve bakim yaptirmak isteyenler ondan randevu alabilir diye bildirdi.
muzo öğleden sonraları hep cafede oluyo..aynı muzodan bahsediyoruz acaba...güllükte bi cafede çalışıyo benim dediğim ...
kızlar numarası nedir merak ettm
Ben istanbuldayım cafe yi bilmiyorum Fatma yı telwe den tanıdık, telweyi bırakınca da duvarına bir blog yazmış bu blogda numarası vardı, arkadaş yayınladı bizde numarayı aldık önce arkadaşım baktırdı yarın da benim niyetim var.
Bu muzo o muzo mu bilemiyorum
arkadaşın memnun kaldımı telefondan iyi bakıyomu acaba fatıma :26:
o memnun kalmış en azından sorular sormuş cvp larını almış çıkar çıkmaz bilemem forumda fatima baktırırpta çıkan veya çıkmayan var ise yazar zaten geçmişe dönük bakarsan Fatmay la ilgili yorumlar olacak.
Menajer demek haa , iyice artist oldu bunlar
Bende falının noktası bile çıkmadı , tarihe dayalı bir konu da değil yani bildiğin booom diye patladı ne dediyse
hatırladım canım ... zaten biraz önce dedim ya baktıranlar vardı diye kiminde de çıkmıştı benim ki çıktımı dersen biliyorsun hala zamanım var
Baktıracak olanlara fikir olsun istedim. Ne chat falı ne yazılı fal hiçbir şey çıkmadı. Anda iyi diyebilirim isim verme konusunda on numara hakkını yiyemem ama gelecek foss ..
Bende falının noktası bile çıkmadı , tarihe dayalı bir konu da değil yani bildiğin booom diye patladı ne dediyse
Bende söylediklerinin cikanida var cikmayanida var en azindan zamani geceni daha belli olmayanida var.. ama söyle bir durum var ki.. öyle baglantilar kurdu ki kadin baska kimse bilemedi bunlari.. sok oldum.. mesela bana birinin borcu vardi söyledi, gerci parayi getirip verecek dedi ama ben kendim istedim öyle verdi sonra konustugum biri vardi bana nerde tanistigimi isminden harfleri karakteri tipini söyledi ordada sok oldum cünkü hic sormamistim bile..
kızlar tellwe dışında hangi sitede hangi falcıyı önerirsiniz kahve falı için?
kızlar tellwe dışında hangi sitede hangi falcıyı önerirsiniz kahve falı için?
peki falalem için ne diyorsunuz?