- Emoji Skoru
- 399
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.981
fallawyu ve seruven önerebilirim.son dönemde baktirip memnun kaldığınız biri oldu mu?
Durrin ve lunara bana çok olumsuzdu dönmez zor gibi haftasina iletişim oldu durrin evet biliyor ama gereksiz olumsuza bağlıyor lunara bence anda hiç bilmiyor onu hiç dikkate alma seruven ve fallawyu çok iyi çıktı fallari seruven kişi ne dusunuyor ani çok iyi bilir fallawyuda öle iletişim kurduğumda ikisininde bildiğini teyit ettim.
Benim zor konuydu öle ayrıl barış değil iki yıl düşün durrin gerçekten iyi biliyor ama bitmis asla olmaz dedi ama olumlu oldu çok şükür.Lunara özenli bakmadi yada bilmiyorum gelişme var dediğim halde düşük ihtimal deyip kısacık bakti.Fallawyu kahve atılması gerekiyor yada Kart fali atınca kendisinin bakmasını rica ediyorum kartları ben çok ters çekiyorum çevremdekilere fallawyu ilginç şekilde biliyor ve tutuyor sonuç belli değişir biraz bekle bazen hemen olmuyor zamanla durumlar olumluya dönüyor bende o şekilde oldu.bende tam tersi durrin ve lunara vadeyle cikti. seruven ve fallawyu patladi. seruven gene anlik iyi ama fallawyu pespembe bakmisti sonra tam tersi gelismeler olunca tekrar baktirdim ben bunlarin yasanacagini bekliyodum hic sasirmadim dedi sdjsjdjsjd oyle boyle fos degil. biliyosan bastan soylesene ne demek ben biliyodum. parasina acidigim fallarda ilk 3te
Benim zor konuydu öle ayrıl barış değil iki yıl düşün durrin gerçekten iyi biliyor ama bitmis asla olmaz dedi ama olumlu oldu çok şükür.Lunara özenli bakmadi yada bilmiyorum gelişme var dediğim halde düşük ihtimal deyip kısacık bakti.Fallawyu kahve atılması gerekiyor yada Kart fali atınca kendisinin bakmasını rica ediyorum kartları ben çok ters çekiyorum çevremdeki fallawyu ilginç şekilde biliyor ve tutuyor sonuç belli değişir biraz bekle bazen hemen olmuyor zamanla durumlar olumluya dönüyor bende o şekilde oldu.
Durrin iyi anda güzelde bakıyor ama lunara bende özenmiyor sizinle enerjisi iyi tutmuş demekki .lunara ve durrin ayni konuda farkli detaylarla uyarmislardi tam cikan fallarimdandir. durrin sonra barisma gormustu lunara 5 6 ay iletisim yok demisti 7.ay iletisim oldu fallawyuya kahve attim kartlariyla destek istemistim ama tamamen cop. zamanla degismez o an aldatildigimi bile gormemissuphelerini birak adam sadik bi aya adimlari olucak demisti. sonraki falda biri varmis dedim boyle olacagini biliyodum ben kuzucum dedi adjbsxisbxjwnd
Durrin iyi anda güzelde bakıyor ama lunara bende özenmiyor sizinle enerjisi iyi tutmuş demekki .
Burayi guncelliyorum arkadaslar maalesef durrinin dedigi cikti, diger baktirdigim falcilarij hic birisi bilemedi. hepsi cok olumluydu.Favorim durrinarbeldi ama cidden bu defa acayip olumsuz tablo cizdi. Inansam mi inanmasim mi bilemedim. Daha once bir vadesi cikmisti gecen sene baktirdigim bir falda ama acayip olumsuz tablo cizdi bu sefer. Size de boyle oldu mu daha once. Bazen dediklerimi dinlemeyip alakasiz seyler soyledi.
Burayi guncelliyorum arkadaslar maalesef durrinin dedigi cikti, diger baktirdigim falcilarij hic birisi bilemedi. hepsi cok olumluydu.(( gercekten beb de cok uzuldum ya. is meselesiyle alakaliydi konu durrin olmayacak dedi ve olmadi ya
falsepetinden baktirdim bir suru kisiye armagan kaplan, zelis can, elif kaya, yasemin turk, selim toker, derya nural ve cagri ozbilen (bu zaten ai biydi bu arada) hepsi olumlu konustu, tellweden de durrin ve devraya baktirdim. durrin direkt olumsuz dedi bana ve faldan cikip gitti. devrada aslinda tam olumlu demedi ama oluru var dedi.kimleri denemistinizz
Bana da sonradan cok olumsuz konusmaya basladi ama hic öyle olmadiDurrin herkese mi olumsuz konuşuyor? Moralimi alt üst etti, ilk çıktığı zamanlar atmıştım ama böyle olumsuz değildi.
Ayy acayip moralim bozuldu, gece attım bir de, gözüme uyku girmediBana da sonradan cok olumsuz konusmaya basladi ama hic öyle olmadi
Hic moralin bozulmasin beni ayirdi üzerine asla geri dönmeyecek dedi ve hic öyle olmadi bir sene gecti ayrilmadim daAyy acayip moralim bozuldu, gece attım bir de, gözüme uyku girmedi
Hiç üzülme bana asla olmaz bu dönmez dediği kişi ile görüştüm anda o kadar iyiki insan çıkacak sanıyor ama bende öle olmadı sonuç.Durrin herkese mi olumsuz konuşuyor? Moralimi alt üst etti, ilk çıktığı zamanlar atmıştım ama böyle olumsuz değildi.
Ya bir de kendinden o kadar emin ki, psikolojimi bozdu resmen kadın. Dikkat ettim de ilk atanlara şartlı bakıyor ve şartlı olunca puan verip yorum yapamıyorsun zaten. Durum böyle olunca hep aynı kişiler baktırıyor kendisine, bir daha gitmeyi asla düşünmüyorum felaket tellalı gibi. Çıkanlar da olmuştur elbet ama tarzı çok sert.Hiç üzülme bana asla olmaz bu dönmez dediği kişi ile görüştüm anda o kadar iyiki insan çıkacak sanıyor ama bende öle olmadı sonuç.
Durrin herkese mi olumsuz konuşuyor? Moralimi alt üst etti, ilk çıktığı zamanlar atmıştım ama böyle olumsuz değildi.
Bana nokta konmuş dediği kişi ile barıştım o gereksiz olimsuza bağlıyor bana ağzından tek olumlu laf çıkmadı kaç kez attım:)Ya bir de kendinden o kadar emin ki, psikolojimi bozdu resmen kadın. Dikkat ettim de ilk atanlara şartlı bakıyor ve şartlı olunca puan verip yorum yapamıyorsun zaten. Durum böyle olunca hep aynı kişiler baktırıyor kendisine, bir daha gitmeyi asla düşünmüyorum felaket tellalı gibi. Çıkanlar da olmuştur elbet ama tarzı çok sert.