Elbette.:)
EFSUNLAR : yurt dışı ve ilişki olarak iki soru sormuştum, bu sorularımdan yurt dışına olacak dedi ama bir tarih vermedi sadece işte şu kart dileğinin gerçekleşeceğini gösterir dedi. İlişki olarak monica ile birlikte iki erkeğin karşıma çıkacağına söyleyen ilk falcıydı. Ama bunda da tarih vermedi sadece yaşlarını söyledi. Geçmişi ve içinde bulunduğum psikolojik durumu güzel değerlendirdi. Yani bence iyiydi deneyebilirsiniz , ordaki birçok falcıya göre kaliteli. Bir de hiç sormadığım halde ve evlenmek istesem bile 10 yıldan önce istememe rağmen iki çocuğun olacak dedi.
HERA: Hem tarot hem kahve falı baktırdım tarotta daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kendisi geçmişimde yaşadığım travmayı bilen ilk kişiydi ve bu yüzden ayrı bir sempati besliyorum kendisine. Bence o da Derin gibi kişiliğini iyi analiz ediyor ama tabii ona göre uzun yazmıyor. O da eğitimim için sorduğum soruya efsunlar gibi olumlu yanıt verdi, ilişki olarak da beni gözlemleyen esmer bir erkek olduğunu söyledi (ilkay, Galen, monica,kahinvaga da aynı şeyi söyledi) ve bu kişiyle ilişkim olacağını yani o da diğer iyi falcıların çoğunluğu gibi aşağı yukarı aynı yorumu yaptı tutarlıydı. İyi niyetli bence ordaki birçok falcıya göre, deneyebilirsiniz, tavsiye ederim. 2 defa baktırdım.
GALEN: o da tıpkı yukarda saydığım falcılar gibi beni gözlemleyen esmer bir erkek olduğunu söyledi ve bu kişiyle ilişkim olacağını verdiği tarih diğer falcılarla aynıydı. Eğitimim içinse şimdiki durumumu söyledi. Biraz kısa yazıyor ve sadece sorunuza cevap veriyor. Tavsiye edebilirim. O da yılışık falcılar gibi değil, iyi. 3 defa baktırdım.
KAHİNVANGA: 5tl'ye göre oldukça iyi bakıyor yani evet uzun değil ama geçmişi ve şimdiyi 10-15 tllik falcılar gibi biliyor. O da diğer falcılar aynı tarihi verdi ve sadece esmer erkeği söyledi beni gözlemleyen, bir de eğitimim hayatım için de diğerleeri gibi olumlu konuştu. Baktırıcağınıza pişman olmazsınız bence ki 5 tl ye göre gayet kaliteli. 2 defa baktırdım.
AÇIKKAHVEM: ilk üye olduğumda baktırdığım kişiydi o da ilişki ve eğitim için diğerleri gibi konuştu. Ben baktırdığımda 5 tl idi şimdi 10tl yapmış, yani işte pek tatmin olmadım ama...
iKAMET: 5tlilik fal baktıracaksınız o da fena değil , tarih gibi pek bir ayrıntı vermiyor. Uzun yazıyor ama.
MONİCA: Açıkçası ben biraz falcıların profil resmine ve profilinde kullandığı cümle yapısına göre değerlendirip öyle fal baktırıyorum. Monica'yı da kimseden duymamıştım öyle rastgeldi ve baktırdım. Ve dediğim gibi şimdiye kadar ki falcıların karıştırdığı iki erkeği ayrıntısıyla yazan hangisiyle ilişkim olacağını söyledi ve net tanımlar ,tarihler verdi. Bir kere tek baktırdım ve bir ara eğitimim için de baktırmayı düşünüyorum. Tellwe'de tavsiye edeceğim ilk kişi olabilir.
Evet arkadaşlar genelde falcılar benim için aşağı yukarı aynnı şeyleri söylediler, gelecek açısından bu tuttu diyemiyorum ama hemen hemen hepsi aynı şeyi söylediklerine göre gerçekleşebilir.
Fal sepeti için bir ara yazarım, çünkü bunları yazarken de haksızlık olmasın diye falları açıp okudum, yoruldum.:)
Ha binnaz abla'da kesira hanım vardı.. Gerçekten kötüydü sadece kartları yorumlamış mı gibiydi, beğenmedim. Ayrıntı tarih hiçbir şey yoktu.