- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Çok iyi yaparsın, aynı haksızlığa uğramış diğer arkadaşlar da lütfen yönetime şikayet etsin bu falcıyı. Aptal olmadığımızı anlayacak.
evet, ARKADASLAR, ESINCE'YI SIKAYET EDELIM.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi yaparsın, aynı haksızlığa uğramış diğer arkadaşlar da lütfen yönetime şikayet etsin bu falcıyı. Aptal olmadığımızı anlayacak.
Cok sacma. En ez 3-5 kisi burada fal göndermis esinceye ve o fallara bakmamis
ve iade etmis. En az 15tl kaybetti Esince, deli midir nedir ya
Simdi'de müsteri kaybediyor -.-
Bu arada tellwe yönetiminden mesaj geldi iade kısmı için bundan sonra "nöbetçi falcı" sistemi getireceklerini söylediler. Her gün bir falcı nöbetçi olacak ve bu gelen falları iade edemeyecek. ESİNCE adlı işgüzar falcı için de uyarıda bulunacaklarına dair söz aldım. Bakalım...
Esince bana bakmış.
Ben Esince yi hiççççççççççççç beğenmedim. Resmen sallamış, kurtulan 5 tl nize mutlu olun bence.
Aynen yazıyorum : '' öncelikle geçmişinde sevgi beslediğin erkeklerin sana uygun olmadığını birlikte olmuş olsaydınız bile bir süre sonra ayrılacağınızı görüyorum bunların nedenleri bu erkeklerin eğlence amaçlı ciddi bir ilişki niyetinde olmadığını açıkça görüyorum. yani olmadığı senin için daha hayırlı olmuş inan bana. ''
Valla ben de bunlar p.ç diyip geçmiştim ama p.ç sandığım tiplerden biri başka biriyle evlenmek üzere, diğerinin ayrıl-barış giden 5 yıllık uzun bir ilişkisi var. Züğürt tesellisi olmuş resmen , adamların evlenmeye/ciddi ilişkiye niyeti var ama benimle değil.
Hayatıma biri girecekmiş , buyrunuz tarifi : '' eğlenceyi seven arkadaş canlısı aynı zamanda duygusal yapıda ve anlayışlı işinde başarılı maddi durumu yerinde senden yaş olarak büyük.yaş aralığı 30 yaş ve üzeri için diye bilgi veriyor. ben en fazla 30-33 yaş gibi hissediyorum. girdiğin bir ortamda karşına çıkacak bu erkek. sende elektrik alacaksın. o senden daha fazla etkilenecek. ilk başta arkadaşça başlayıp kısa sürede ilişkinizin adını koyacaksınız. ''
hayatımda bu kadar yuvarlak bir tanım daha görmedim. Benim ortamlara falan girdiğim yok, zaten tek arkadaşım yok Ortama girsem de bir kişiyle tanışmışlığım yoktur, beni yemesin yani. 26 olmamdan yola çıkarak aklınca 30-33 demiş , bravo.
Ne anı ne geçmişi bilmiş, gerçekten çok kötü bir fal. Nesibe den şaşmamak gerek.
Esince bence sizin ve benim gibi fal meraklısı sazanları kaçırdığına yansın
nöbetçi falcı ne be ahahah
benimde giresim geldi şimdi uff yaa
ben bayadır baktır mıyorum çok yeni falcı gelmiş kimi seçsem yaa öneri var mı kızlar?
kzılar yorumlarınızı okuyunca çok şaşırdım çok da üzüldüm. esinceyi ben önermiştim size ama pişman oldum. gerçi ben bana baktıgı falları sevmiştim. yuvarlak tanımlar yapmaktansa gayet tutarlı şeyler söylemişti. hatta ilkayla da birbirine benzer tarhler ve yorumları olmuştu bazı konulrda. bir de dediğim gbi fal baktrmadan bir gece önce öğrendiğim bir şeyi dahi belirtmişti falında. bu da benim size önermemde en önemli şeydi. gelelim fal iadesine. ilk tarot gönderdiğim zaman bnimde iade etmişti. ama o zaman fiyat artışı söz konusu değildi. eski ilişkinizle alakalı iyi şeyler görmüyorum yeni biri için odaklanın kartlarınıza ve öyle gönderin krediniz boşuna gitmesn dedi. bende o şekilde gönderdm daha sonra ve güzeldi yorumu. bu fal iadelerini büyük ihtimalle fiyat artışı için yaptı. ama profil açıklamasnda yazıyordu zaten. ben baktrdığımda bu fiyatlara son 5 falım yazıyordu. ve takip ettiğim kadarıyla da onları fal geldikçe online oldukça düşürdü. fallara bakmamasının sebebi bu olabilir. ne bileyim ben yinede kötü düşünmk istemiyorum. belki de enerjimiz fal konusunda tuttuğu için olabilir. yine de beni yanlış anlamayın lütfen. sadece kendi düşüncelerimi belirtmek istedm
MedyumTunaya yolladım bende bakalım ne kadar sürede yorummlaycak :S varmı yorumlatan daha önce %100lk başarı oranı var
Ben şimdiye kadar Hera, Melis96, kahinvanga, kiraze12, efsunlar, açıkkahvem, Galen fal sepeti'nde de ilkay, melek, melih,nesibe'ye baktırdım. (bir ara hepsini yorumlarım ayrı ayrı)
Kizlar ne yapiyorsunuz yahu, bunlara fal göndermeyein, sallamasyon yapiyorlar resmen,
ben birkac sayfa önce baktirdigim bütün falcilarin yazdim
Yesilcingene ve MedyumTuna iyi degil bana göre
zaten online olduğu halde bakmamış ve açıklama bile yapmadan çıkmış bende iptal ettim falı Womenna yolladım bakalım o ne diyecke fal takıntılısı oldm resmen nası kurtulucam bilmiyorum :)))
Ben Tellwe'de bir yildan beri fal baktiriyorum.
Sonucu bu:
1. Serinity: Berbat. Baska Birsey söylemeye gerket yok. Dedigi cikmadi.
2. Bilgeabla: Pek begenmedim. Dedigi cikmadi.
3. Kehriban: Ilk yorumu gercekten iyidi. Ama sonradan bozdu. Bir dedigi cikmisti. Bazen iyi bakiyor, bazen salliyor.
4. Efsunlukayin: Salla, salla, salla bakalim ... , dedigi cikmadi
5. Imparatorice: Hic bir dedigi cikmadi, ani bile bilemedi, bunun nesi begeniyorlar anlamis degilim..
6. Gonulgozu: bir dedigi cikmisti. Önceden gayet güzel bakiyordu, ama artik o kadar iyi degil
7. lidyaAbla: fena degil. Dedigi ufak birseyi yasamistim
8. gaiptenhaber: toz pembe bir tablo cizmisti, dedigi olmadi.
9. Kalbitemiz: Nokta atislari vardi, ani iyi bildi, dedigi cikmadi ama maalesef.
10. Sahsenem: Dedigi ufak birseyi yasadim, ama o kadarda tutarli degildi yorumu.
11. CYRSTALL: Bir konuday olumsuz konustu, ve gercekten öyle oldu, Ani cok iyi bildi, tavsiye ederim.
12. Aylakmadam: Kartlarin anlamlarini kopya yapistir yapmis resmen yahu..
13. Kahin39: Ani iyi bildi, gelecek tutmadi.
14. Hislerinruhu: Pek memnun kalmadim, cok kisa yorumladi ve dedikleri cikmadi.
15. MadamSalu: ani iyi bildi, nokta atislari da vardi, uzun yorumladi, ama dedikeri cikmadi.
16. Bilgeabla: hicbirsey bilemedi
17. sennerdesin: Toz pembe bir tablo cizdi, ani bilemedi, dedikleri cikmadi.
18. Yakamozler: ayni sennerdesin gibi
19. saklibahce: Cok kisa yorumlamis, ama bir konu'da hakli cikti.
20. falcimelek: karakter analizi iyi, dedikleri cikmadi ama
21. Kahinvanga: Yorumu nokta atislara dolu, ama dediklerinin cikacagini kesinlikle sanmiyorum.
22. ASK3: Ani iyi bildi, yorumu güzeldi,pozitifdi, ama dedikleri cikmadi.
23. Portakal3: Ayni ASK3 gibi. Yorumu güzel, pozitif, ama dedikleri cikmadi.
24. Anahtar: Ani iyi bildi, tutarli yorum yapmis, ama dedikleri cikmadi.
25. xvladmirx: ani iyi bildi, ama dedikleri cikmadi ve yorumu biraz kisa olmustu.
26. mikelanjelo: ani iyi bildi, ama dedikleri cikmadi ve kisa olmustu, ayni xvladmirx gibi.
27. raset: yorumu güzeldi, uzundu, tutarliydi ama dedikleri olmadi
28. Qetesh: yorumu güzeldi, samimi birisi, ama dedikleri cikmadi.
29. Firuzeabla: Cok uzun bir yorum yazdi, ama pek tutarli deildi, dedikleride cikmadi zaten.
30. AkaGul: idare eder. Dedikleri cikmadi ama.
31. REENA: ani iyi bildi, ama dedikleri hicbirisi cikmadi.
32. Melezgul: yorumu güzeldi ama dedikleri cikmadi.
33. Darkfair6: Ani biraz bildi, dedikleri cikmadi ama. Tarih bile vermisti ama hicbirsey olmadi.
34. Aynisa: yorumu güzeldi, ani iyi bildi, ufak birseyi cikti.
35. tutankammon: fena deil. Ancak dedikleri cikmadi.
36. RUYAPERISI: ani iyi bildi, gecmisi ve gelecegi resmen salladi yani. Dedikleri cikmadi.
37. Pangeam: Ani cok cok iyi bildi, bir dedigi cikti.
38. Canta: oda ani iyi bildi, dedikleri cikti.
39. eveline: ani iyi bildi, yorumu güzeldi, fakat dedikleri cikmadi.
40. mutlulukperisi: yorumu kisa olmus, pek tatmin etmedi beni ve dedikleri cikmadi.
41. MarlaSingerr: ani iyi bildi, gecmiside ama gelecegi bilemedi.
42. Yesilcingene: Önceden cok iyidi, nokta atislari vardi ama sonradan bozdu ve dedikleri cikmadi.
43. Duruhanece: yorumu güzeldi, gelecek ile ilgili pek birsey söylememisti, ama yinede güzeldi.
44. Chakram: ani bilebildi, ama dedikleri cikmadi.
45. Mercury: ani ve gecmisi gercekten mükemmel bildi . Cok sasirmistim ona, ama dedikleri cikmadi.
46. Pasti: ani bildi, ama yorumu kisa olmustu ve dedikleride cikmamisti.
47. Pusula: ani bildi, kisilik analizi iyi, dedikleri cikmadi.
48. Herra: ani cok iyi bildi, düsüncelerimi de bildi ama dedikleri cikmadi.
49. Penthos: cok kisa yorum yapmisti ve dedikleride cikmadi
50. WOMENN: ani bildi, ama dedikleri cikmadi.
51. Derin484: ani pek bilemedi gibi, dedikleride cikmadi, enerji tutmamis galiba.
52. Akline: ani bildi aslina, ama cok kisa bir yorum yapmis, dedikleri cikmadi.
53. Tatlicadi84: cok güzel bir yorum yapmis, kartlar cekmis benim icin, kisilik analizini begendim, ama dedikleri olmadi.
54. MedymTUNA: Ben pek begenmedim acikcasi. Sallamis. Dedikleri olmadi.
55. Arzubaci: yorumu cok kisa olmus. Dedikleri cikmadi.
56. Crimsonlady: Cok uzun bir yorum yapmis, güzelde yorumlamis ama dedikleri olmadi.
57. Pembekahvee: Ani iyi bildi, yorumu güzeldi ama dedikleri cikmadi.
58. Galen: Kisilik analizi cok iyi, mevcut durumu ve gecmisi de iyi bildi. Bir konuda olumsuz konustu, öyle oldu.
59. Kinyas: Pek begenmedim acikcasi. Cok kisa.
60. Sevgi971: güzeldi aslina, ama biraz kisa. Idare eder.
61. Lost: Berbat, Berbat, Berbat. Baska birsey diyemicem
Gördügünz gibe tellwe'deki cogu falcilar gelecegi tutturamiyor.
Ani ce gecmisi bilenler var, ama gelecegi bilen gercekten cok az.
Tavsiye edebilecegim falcilar ise:
Cyrstall, Galen, Pembekahvee, Tatlicadi84, Herra, Mercury, Canta, Pangeam,
Anahtar, Kalbitemiz ve Kahinvanga.
Tellwede fal baktirmadan önce bu yazdigim yorumu okursaniz, belki sizi
sacma sapan falcilardan koruyabilirim
esince gelmiş
Onlarada bir yorum yazsana :))