tellwe.com'da bakılan fallar!

bir de sey demisti, biz burada mesela su falci soyle sahtekarlik yapiyor coklu hesabi var vs deyince, falcilar burayi okuyunca "bunlarin da isi gucu yok bizi konusuyorlar" diyerek ezikliyorlardir sizi demisti ahahahaha oradan zaten renk belli olmustu.

bakin artiiriyorum, buradaki o falci profilinin hangi falci oldugunu biliyorum (cok buyuk ihtimalle o)

Beni böyle tehdit edemezsiniz itiraf ettim benim ama hangi falcı olduğumu söylerseniz şu an adaçayım domuz kanım hazır vallahi yaparım bi büyü size

yok bir falci kisisi var ben ne zaman onun bir foyasini cikarip bir sey desem hemen yeni bir uye peydah oluyor ve onu ovuyor cok net o falci buralarda geziyor, bir keresinde onun coklu hesabini ortaya cikardim diye gelip uyelik alip bana hakaret etmisti hep buralarda yani

Hani bu gamsızlığın Neşe’nin tarifini bende istiyorum çok iyi ya lütfen yanlış anlama lütfen

Yaa çok tatlısınız Aslında hayatım öyle şen şakrak geçmedi bir yıl önce de hayatımın en büyük kaybını ve acısını yaşadım bir daha toparlanamam dediğim bir şeydi ama yine toparlandım. Hayat böyle bir şey bütünüyle baktığında acısı da neşesi de olacak bunlar başıma geldiği için şanslı ve şanssız değilim sadece hayat böyle deyip o an neyse yaşayıp devam etme motivasyonum yüksek sanırım. Hayat ne kadar acıtsa da yaşadığım süre içerisinde bana getirdiği her şeye tanık olmak istiyorum çünkü zaten normal şartlarda 75-80 yıl sonra bitecek hikayem. Bu süre zarfında sadece hayatımdaki gelişmeleri değil dünyadaki gelişmeleri ohaaa diyeceğim şeylere tanık olma merakı da ayakta neşeli tutuyor sanırım beni.

Neyse ne yazdım böyle falın yarısından fazlasında yaşam koçu gibi konuşup tavsiye veren falcılar gibi oldu fsdjkfdk

Daha önce konuşmamıştık ama enerjin çok iyi geldi memnun oldum çoksa güzel yazmışsın ellerine sağlık hep böyle kal

Hayattaki duruşunuza ve bakış açınıza hayran kaldım Evet hayatta acı da var tatlı da ama umarım sizinki hep tatlı geçer

Tüy kadar hafifsiniz, eminim hayatınızdaki herkes de böyle hissediyordur, hayatına girdiklerinize asla ağırlık hissiyatı vermiyorsunuzdur. Hafiflemek, dünyada ağırlık bırakmamak güzel şey. Siz becermişsiniz. Seviyorum böyle insanları

Pirayesultan diye bir yorumcu gelmiş denemek istedim hiç beğenmedim atıyor gibi geldi bana nedense. Sorularıma bile cevap vermemiş kıpkısaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…