- 17 Nisan 2014
- 258
- 167
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #3.581
bot falcı nedemek?
falları sallamasyon olarak atan bilgisayar falcısı. aslında gerçekten bakıp yazmıyor önceden hazırlanmış metinleri yolluyor herkese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bot falcı nedemek?
bot falcı nedemek?
binevs derim.
merhaba arkadaşlarrrr :) ben de uzun zamandır fal baktırıyorum ama inanın tam olarak birini bulamadım. seruven , kılıç kraliçesi ve bilgeablaya baktırmıştım hiç bir söyledikleri çıkmadı teki bile. hatta olacak dedikleri de olumsuz sonuçlandı. belki enerjimiz tutmamıştır bilemiyorum. sonra desia var ona baktırdım, o da baya uzun yazmıştı ama çok olumsuzdu yine de gerçekleri söylediğini umut ettim bilemiyorum. güvendim yani. moonlight mı bişey var iki kelime yazdı hemde alakasız. nevin abla da sadece dua vrip yollamış. bu arada fark ettim de baya kişiye baktırmışım başka güzel bakan brini arıyorum ben de nelerden medet umar olduk.
Aman bacimm bosver hic baktirma yol yakinken birak
1 sene oldu coook coook kisiye baktirmisimdir saymiyorum bile bu mayis ayiyla yani bildi diyebilecegim az kisi var onlarda olumsuz sonuclanan olaylar ve hayatim olumsuz yönde ilerliyor.. Daha olumlu bisi ciktigini göremedim
En son baktirdigim kisi binnazdaki maya onun disindada su an baktirmayi düsündügüm isim yok
Melek öz cok iyidir bana göre cikan var ama olumsuz
Esinceden de cikanlar cok oldu olumsuz bazi olaylar hatta ask ile ilgili bile bana cikabilcek adaylari bildi ama olmadi ..
Isin ilginci herkese de her falci bilemiyor böyle de bi durum var
mesela bi arkadasim rezzan ablaya atti falini söyledikleri cikti . ama hepsi demek ki yakin zamanda olabilcek seylermis ki oldu yani hemde gayet olumlu olaylardi
Tellwe sitesine hic güvenme derim falci olmak basit 5 promosyon karsiligi falci olabiliosun cok sahtekar var uyarmak isterim bu konuda da herkesi.. Falciyim diye gecinir faldan da anlamaz cok insan var..
merhaba arkadaşlarrrr :) ben de uzun zamandır fal baktırıyorum ama inanın tam olarak birini bulamadım. seruven , kılıç kraliçesi ve bilgeablaya baktırmıştım hiç bir söyledikleri çıkmadı teki bile. hatta olacak dedikleri de olumsuz sonuçlandı. belki enerjimiz tutmamıştır bilemiyorum. sonra desia var ona baktırdım, o da baya uzun yazmıştı ama çok olumsuzdu yine de gerçekleri söylediğini umut ettim bilemiyorum. güvendim yani. moonlight mı bişey var iki kelime yazdı hemde alakasız. nevin abla da sadece dua vrip yollamış. bu arada fark ettim de baya kişiye baktırmışım başka güzel bakan brini arıyorum ben de nelerden medet umar olduk.
illa baktırmak istiyorsan falcisema ve hislerenerji'yi tavsiye ederim. burada 5 kişi sevdiyse 1-2 kişi de beğenmemiştir, genel olarak kahvede bayağı iyiler, bende detayları ve mevcut durum analizi en iyi isimler bunlar. falcisema 7 kredi yapmış falı mesela, deneyebilirsin. bakalım sana ne diyecek
bakayım bi o zaman ne diyecek.
Ben sadece tellwe de baktırdım şimdiye kadar birde falimpir de promosyon baktırdım başka kime baktırabilirim diğer sitelerde?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi bakalım ben de bekliyorum merakla. bu ikisinin sevdiğim yönü pembe tablo çizmemeleri, gerçekçi konuşmaları. hemen 1 ay sonra hop olucak falan demiyolar.
ben cezzwe sitesindekinde şeymayı beğeniyorum. Soru sormana bile gerek yok döküyor her şeyi ortaya. Promosyonda bakıyor ve uzun detaylı bakıyor.
Tellwe de adam gibi bakan tek kişi Crimson , Klotho da iyi, gerisi tırt bence.
cherrycim bi hal hatır soralım dedim de postan dolu canım:)
Miraclenil 3 kredi başka arkadaşlar da baktırmış ise yorum yapabilir ben beğenmiştim.
bende dün 5 tl karşılığında tarot baktırdım gerçekten çok güzel bakmış bakalım inş dedikleri de çıkar 4 vakit diye vakitte vermiş bence birde kahve fal baktırmalı