- 23 Ağustos 2012
- 49.525
- 229.582
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Ayni ben gibisin. Nisan ve Mayis aylari arasinda o kadar cok fal baktirdimki ömrü hayatimda baktirdigim fal sayisini iki katini gecmistir. Sukadarini söyleyim ay sonunda elime gecen hesap beni sok etti. Üstelik ben sirf kendim icin degil baskasinin adinada baktiriyordum.
Dedigin gibi iyice zivanadan ciktim ve simdi iki haftadir baktirmiyorum ve rahatim. Tövbeliyim yani. Gerci hic bir zaman söylenenlerede inanmadim nedense sadece benim icin terabi gibiydi. Hersey olacagina varir. Bu kadar cok baktirmak hem aklimi karistirdi, enerjimi aldi ve beni nasil desem bloke etti yani olacagi varsada olmuyordu. Simdi terapi olacak baska yöntemler buldum :) Bak bu kadar cok baktirma iyi degil hee :) Bu arada bende Almanya´danim.
ahanda bende bu siteyi keşfettim faturam zaten 100 110 geliyordu şimdi bi 200 gelir heralde:) kızlar yıldızname baktıran var mı bu sitede ? kahve falından kimi öneriyorsunuz son güncel :)))
tellwe'de hic yildizname/Horoskop baktirmadim.
Zaten ben oradaki falcilari pek basarili bulmuyorum.
Evet, iyileride var ama cok az 2-5 kisi yani
Yildizname baktiracaksan falsepetindeki Derini tavsiye ederim :)
aa birde falsepeti mi varr :)
valla sanki olcam gibi ama derin 50 tlimiş ya çokk sankiii biraz
zaten 40 lira yükledim ilk tellwe ye falsepeti sonradan çıktı şmdi karar veremedim bi anda 90 lira fena çarpar beni :)
çok iyi düşünüyorsun,tatlım sakın bozmaaa en iyiiiisiii .:)
Diger yontem nedir kuzumBu paralari toplasam gercek terapi fiyati yapar zaten. Benim sigortam ozel maalesef ve terapiyi karsilamiyor, karsilasa zaten hemen gidicem lakin...........fal bagimliligini Hans bir doktora nasil anlaticam
Etrafimizda falci olmadigi icin online a sardik
Ben de nirvanaya varmak uzereyim, az kaldiIyice hevesimi alinca birakirim diye dusunuyorum.
Ben tellwe ye öğlen yolladım kızlar, fallar daha gelmedi, sizce normal mi?
sana bısey sorucam ortakoy kafe yıldız nasıl ve ne kadara bakıyo?gene daraldım bu aralar bırıne gıtmek ıstıyorum ama kıme gıtsem bılemıyorum ankaradakı falcılar topıgıde bombos
Hic normal deil, ben siteye bile giremiyorum,
ayni seni gibi öglen yolladim fali -.-
Hic normal deil, ben siteye bile giremiyorum,
ayni seni gibi öglen yolladim fali -.-
suan bende giremiyorum 1 saat önceye kadar girebiliyordum...
suan bende giremiyorum 1 saat önceye kadar girebiliyordum...