• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tellerime bardak çarptı :(

peskypixie

o.O
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
7
1
16
İstanbul
Cam bardakla su içerken üst dişlerime çarptı. Bi kaç dakika tüm ön dişlerim ağrıdı. Sonra iki dişimde ağrı devam etti. Dilimle arkadan bastırınca ağrıyodu. Dilimi gezdirirken bişey sıkıştığını hissettim. Aynaya baktığımda bişey gözükmüyodu ama dişimin arkasından kürdanla ittim. Kanamaya başladı. Dişimi kaç kez fırçaladım. Hâla dişlerimin arasında bişey varmış gibi ve çok ağrıyo. Ne yapmalıyım?

Cam bardakla su içerken üst dişlerime çarptı. Bi kaç dakika tüm ön dişlerim ağrıdı. Sonra iki dişimde ağrı devam etti. Dilimle arkadan bastırınca ağrıyodu. Dilimi gezdirirken bişey sıkıştığını hissettim. Aynaya baktığımda bişey gözükmüyodu ama dişimin arkasından kürdanla ittim. Kanamaya başladı. Dişimi kaç kez fırçaladım. Hâla dişlerimin arasında bişey varmış gibi ve çok ağrıyo. Ne yapmalıyım?

bişey sıkışmış diyorsunuz diş ipi kullanın bence. bardak kırılmadıysa yada tellerde bi problem gözükmüyorsa bişey yoktur geçer inş.. tel kullanırken dişler hassas olduğu için ağrı sızı olabiliyor

Bardak kırılmadı tellerdede problem gözükmüyo. Doktorum bana diş ipi kullan demedi şimdi kullanmak istemiyorum o yüzden. Arayüz fırçası vermişti ama o pek bi işe yaramıyo.
Annem baktı dişime; bişey yokmuş, çarpmanın etkisiyle ağrırmış bi kaç gün :)

Bardak kırılmadı tellerdede problem gözükmüyo. Doktorum bana diş ipi kullan demedi şimdi kullanmak istemiyorum o yüzden. Arayüz fırçası vermişti ama o pek bi işe yaramıyo.
Annem baktı dişime; bişey yokmuş, çarpmanın etkisiyle ağrırmış bi kaç gün :)
doktorunun diş ipi kullan demesine gerek yokki sen kullanabilirsin. benimde tellerim var ve sadece fırçalamayla kesinlikle temizlenmiyor dişlerim. diş ipiyle çok iyi temizliyorum ben tavsiye ederim

Back