Bundan 2 ay kadar önce doktora gittiğimde doktorum artık tellerimin çıkacağını söyledi. Ama arkada yamuk bir dişim daha vardı, bende o dişi gösterdim. 'İstersen orayı düzeltmeyide deneyelim ama oraya tel takarsam dilini keser, bir de çok ağrır. Zaten orası sana ileride problem yaratmaz.
Estetik açıdan diyorsan gözükmüyorda ama sen bilirsin.' Dedi. Bende taktırmamaya karar verdim ve ölçü aldıktan sonra çıktım odadan.
Buraya kadar tamam.
Çıktıktan sonra babam aradı. Bende anlattım durumu artık çıkıyor diye. Telefonda öyle bir bağırıyor ki ben zaten o dişin için para verdim falan. Sonra geldi dişçiye, aynı gün içerisinde tekrar doktorun yanına girdik ve doktora 'bu arkadaş biraz korkmuşta biz o dişide düzeltmek istiyoruz.' Dedi. Doktor bana söylediklerini ona söylesede fayda etmedi ısrar kıyamet oraya teli taktırdı.
Şimdi benim o tel takılan yere lastik takmam gerekiyor. Alt dişimin iç kısmından üst dişimin dış kısmına takmam gerekiyor hemde. Ama takınca ağzımı dahi açamıyorum öyle bir ağrı yapıyor. Bir de 2 aydır neredeyse çorbayla besleniyorum, konuşamıyorum doğru düzgün dilimi çok fena kesiyor orası. Tükürüğümü yutarken bile kesiyor dilim hafif hareket ettiği için. Peçete koyuyorum peçeteyide kesiyor. Annem bu halimi görünce konuştu babamla, babamda ne yapıyorsa yapsın çıkartsın istiyorsa dedi.
Şimdi sorunum şu ben gidip doktora ne diyeceğim? Dalga geçer gibi olmaz mı çıkartmak istiyorum diyince? Azarlar mı beni? Sonuçta ölçüyü aldık sonra vazgeçtik düzeltelim orayı tarzı bir şey oldu, ondan sonra yine gidip arkadaki teli çıkartalım deyince saçma olacak gibi geliyor. Ne yapmalıyım?